fbpx

Slovenci s pametno stekleničko EQUA na Kickstarterju v dveh dneh presegli cilj

Po osmih letih raziskovanja, zbiranja informacij in razumevanja pomembnosti pitja vode so pri EQUI v teh dneh lansirali svojo prvo pametno stekleničko, ki je že na voljo za prednaročila na spletni platformi Kickstarter. Ena izmed trenutno najpametnješih stekleničk na tržišču s svetlobnimi signali opozarja na pitje vode, namenjena pa je vsem, ki se sicer zavedajo pomena pomembnosti zadostne hidracije, a pogosto pozabijo na redno pitje.

Pametna steklenička nas bo s svetlobnimi opomniki opozorjala na redno pitje vode in v povezavi v mobilno aplikacijo merila dnevno količino popite vode. Z vnosom osebnostnih lastnosti, kot so spol, teža, višina in stopnja dnevne aktivnosti bo steklenička preko mobilne aplikacije izračunala našo dnevno potrebo po količini vode, sledila naši potrebi po opomnikih za pitje vode in pomagala zgraditi zdrave navade pitja vode.

Pametna steklenička EQUA bo zasvetila in vas opozorila, da je čas, da pijete vodo.
Pametna steklenička EQUA bo zasvetila in vas opozorila, da je čas, da pijete vodo.

Vsakič, ko je čas za nov požirek, bo zasvetila lučka na dnu stekleničke. Če telefona nimamo pri sebi, nas bo steklenička ob hitrem dvojnem dotiku opozorila, na kakšni poti smo (počasen sijaj bo nakazoval na dobro hidracijo, medtem ko bodo hitri utripi nakazovali na ponoven požirek).


EQUA je kombinacija pametne tehnologije in elegantne oblike, izdelana pa je iz kombinacije trajnega in lahkega nerjavčega jekla, kovinskega ročaja in opremljena s pokrovčkom iz jekla in edinstvenim kosom pravega marmorja. Zaradi dvojne izolacije, bo voda v njej ostala mrzla do 24 ur in topla do 12 ur. Steklenička je na voljo v 3 različnih barvnih kombinacijah – beli z zlatim pokrovčkom in belim marmorjem, svetlo roza z rose gold pokrovčkom in roza marmorjem in v temno sivi s kovinskim pokrovčkom in črnim marmorjem.

Na voljo je v treh različnih barvnih kombinacijah.
Na voljo je v treh različnih barvnih kombinacijah.

Kampanjo lahko podprete na portalu za množično sofinanciranje Kickstarter.

Dodatne Informacije

Več informacij:
kickstarter.com in myequa.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!