fbpx

Slovenska kuhinja Organic Garden

Organic Garden je nastal kot podpora prodaje organskih pripravkov za sodobno vrtičkanje in po vidnih uspehih na poskusni permakulturni njivi na Rakitni, kjer se je ob obilici sveže zelenjave (po)rodila ideja o kuhinji Pod Hribom, kjer ekipa Organic Garden svojo ljubezen do naravnih, enostavnih in okusnih obrokov deli tudi z nami.

Osnovne Informacije
Naslov
Organic Garden
Pod hribom 55
Ljubljana
Povezava
Urnik
Pon - tor: 7h - 16h
Dostava: 1h - 14h
Kontakt
0038641712226

Ekipa Organic Garden se drži načela naravno, okusno in enostavno. To pomeni tudi kvalitetno, hitro prebavljivo, ekološko, organsko, vegansko, brezglutensko, drugačno, s pravilnim kombiniranjem in poznavanjem surovin. Ponujajo za vsakega nekaj, tako da na svoj račun pridejo ljubitelji juh, solat, super pit, paninov, ribjih in veganskih burgerjev, ki jih postrežejo v domačem polnozrnatem pirinem kruhu. Uporabljajo izključno polnovredna in ekološka žita, ki so kuhana na zob in na hitro ohlajena, kar zmanjša glikemični indeks. Začinjajo s himalajsko soljo, ekstra deviškim olivnim oljem in agavinim sirupom. Izbirajo večinoma lokalne sestavine, pripravljajo sveže in kakovostne jedi, ki jih pripravljajo brez nepotrebnih zgoščevalcev, ojačevalcev okusa in pogrevanj. Z dnevnim menijem in sezonsko ponudbo nam med delovniki med 7. in 16. uro postrežejo v kuhinji v Kosezah, dostavljajo med 11. in 14. uro, njihovo mobilno Zeleno kuhinjo pa lahko naročimo za raznovrstne dogodke, poroke in pogostitve.

Dodatne Informacije

Več informacij:
www.organic-garden.eu

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.