fbpx

Slovenska novinarska fotografija

Lani ustanovljeni natečaj je pridobil veliko zanimanja v stroki in širši javnosti, saj so izdelki, ki so predstavljeni na razstavi natečaja, najboljša slika zanimivih in pretresljivih zgodb iz bližnjih in daljnih dežel. Letos si bomo lahko ogledali ...

Pomembne Informacije
Kdaj?
Kje?
Cankarjev dom, Prešernova ulica 10, Ljubljana
Organizator
Dogodek na Facebooku
Vstopnina
Vstop je prost

Lani ustanovljeni natečaj je pridobil veliko zanimanja v stroki in širši javnosti, saj so izdelki, ki so predstavljeni na razstavi natečaja, najboljša slika zanimivih in pretresljivih zgodb iz bližnjih in daljnih dežel. Letos si bomo lahko ogledali najboljše zgodbe fotografov na treh razstavah. Prvo, SIPA Story, 23. februarja postavlja francoska press agencija, druga, WAR VI 1, bo marca in se osredotoča na vsa večja krizna žarišča, tretja, Slovenia Press Photo, pa bo 8. marca predstavila najboljše zgodbe slovenskih fotografov preteklega leta.

Prejšnje
Zpufan.Sn

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.