Smart Forease: odprti koncept za večje doživetje mesta

Smart Forease

Smart praznuje svojo 20. obletnico obstoja in ob tem jubileju je več kot primerno, da se predstavi novi konceptni avtomobil. Smart Forease predstavlja električnega urbanega malčka z odprto streho, ki bo voznike še bolj vpela v mestno življenje.

Mercedes, lastnik podjetja Smart, pravi, da Smart Forease pooseblja duha predhodno predstavljenih konceptov Crossblade in Forspeed, a je osnovan na aktualnem produkcijskem Smart Fortwo. Glavna karakteristika, s katero se lahko pohvali Smart Forease, je njegova odprta streha, ki bo voznike še bolj približala uličnemu dogajanju v velikih mestih. Obarvan je v bogato belo kovinsko barvo, ki jo dopolnjuje mat siva barva in strupeno zeleni barvni vstavki. Enako barvo shemo najdemo tudi v notranjosti.

Nad armaturno ploščo, kjer so bili do zdaj nameščeni zračniki, najdemo zaslona, ki nam sporočata informacije o našem Smartu, ki jih lahko spremljamo tudi prek aplikacije in delimo svojega Smarta s prijatelji. Zvočni sistem je integriran v zadnjo steno, za voznikom in sopotnikom. Za malčka bi lahko rekli, da je izredno simpatičen in si ga z lahkoto predstavljamo na ulicah Monaka ali sredi mestnega vrveža Nice.

Galerija slik – Smart Forease

Dodatne Informacije

Več informacij:
smart.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!