SnapSnap: pas za fotoaparat, ki popolnoma razbremeni vrat

Pas za fotoaparat SnapSnap
Zadnjič posodobljeno: :

Imate tudi vi težave z bolečinami v vratu, ko dlje časa okoli njega prenašate DSLR-fotoaparat? S to težavo se je srečal že vsak malce bolj resen fotograf. A bolečina je lahko preteklost, če si omislite pas za fotoaparat SnapSnap, ki deluje v navezi z nahrbtnikom, ki med prenašanjem fotoaparata okoli vratu zavoljo inovativnega patenta prevzame vso njegovo težo na svoja pleča.

SnapSnap je inovativen pas za fotoaparat, ki med prenašanjem vrat popolna razbremeni teže DLSR-fotoaparata. DSLR-ji namreč niso najbolj lahka stvar na tem svetu in po določenem času se prej ali slej pojavi bolečina v vratu.

SnapSnap fotografa na nikakršen način ne ovira pri fotografiranju.
SnapSnap fotografa na nikakršen način ne ovira pri fotografiranju.

S pasom SnapSnap te bolečine ne boste poznali. Pas deluje v navezi z nahrbtnikom, na katerega preloži vso težo fotoaparata ter s tem povsem razbremeni vrat bremena.

PREBERITE ŠE: Fotoaparat Sony RX100 V – mojster hitrosti ostaja mojster hitrosti


Pas za fotoaparat SnapSnap sestavljata dve različni komponenti. Magnetni sponki, ki se pripneta na naramnici nahrbtnika, in posebna nastavka na samem pasu, ki se spojijo s pomočjo magnetizma. Če pohajkujete brez nahrbtnika, za karseda udobno prenašanje skrbi podložen vratni del.

Galerija – pas za fotoaparat SnapSnap:

Dodatne Informacije

Več informacij:
snapsnap.biz

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Čudovite ideje za dekoracijo doma z rastlinami