So to najbolj bizarne igrače na svetu?

Ste že kdaj naleteli na igračo, zaradi katere vas je spreletelo od hudega? Če ne, vas bo morda zdaj. Tukaj so namreč najbolj bizarne igrače na svetu, ki jih ne bi želeli blizu svojih otrok.

Otroška domišljija je brezmejna in odrasli imamo velikokrat težave z razumevanjem otroške domišljije. Malo je tako lepih prizorov, kot je pristna, zasanjana otroška igra. Da se to zgodi še hitreje, poskrbijo igrače. Že dolgo so prodajne police polne takšnih in drugačnih igrač, plastičnih punčk, kock Lego, avtomobilčkov in še bi lahko naštevali. Večina teh je, kot radi rečemo, primernih za otroke.
Za vas smo našli zares bizarne igrače, ki jih najbrž ne bi bili pripravljeni pomoliti otroku pod nos. Težko si predstavljamo, kaj s takimi igračami zares početi. No, seveda gledamo skozi oči odraslih in nismo povsem objektivni, a vseeno. Igrače bi po našem prepričanju morale biti prijaznega videza, neagresivne, preproste in poučne. Poglejmo, ali katere od teh opravijo test.

Galerija slik: So to najbolj bizarne igrače na svetu?

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!