fbpx

Filmski napovednik: A Bad Moms Christmas (2017)

A Bad Moms Christmas

Lani smo v kinematografih lahko ujeli komedijo Poredne mame (Bad Moms, 2016), v kateri so nastopile Mila Kunis, Kathryn Hahn in Kirsten Bell. Film je bil finančna uspešnica in tako bomo že kaj hitro dobili nadaljevanje, ki bo na sporedu že letos.

V prvem delu si je druščina treh mam Amy, Carle in Kiki  dala duška, saj so imele “poln kufr” vsakdanjega življenja in njegovih obveznosti. Tokrat je pred njimi božič, saj bodo morale poskrbeti, da bo ta čudoviti čas v letu, čudovit tudi za njihove družine. Toda to ni preprosta naloga, ki pa postane še težja s prihodom njihovih mam. Če sodimo po prvem delu, nas tudi tokrat čaka pravi razvrat.

Komedija A Bad Moms Christmas vas po ponovno nasmejala.
Komedija A Bad Moms Christmas vas po ponovno nasmejala.

Režijo in scenarij sta spet prevzela Jon Lucas in Scott Moore, ki sta pripravila že prvi del in sodelovala tudi pri franšizi Prekrokana noč (The Hangover). Premiera filma je napovedana za letošnji november.

Dodatne Informacije

Komedija
A Bad Moms Christmas (A Bad Moms Christmas)
(2017, ZDA)

Režija: Jon Lucas, Scott Moore. Igrajo:  Mila Kunis, Kristen Bell, Kathryn Hahn, Christine Baranski, Susan Sarandon …

V kinu od 3. novembra.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!