fbpx

Sodelujte pri nastajanju novega okusa sladoleda

Sladoled

Ljubitelji sladoleda, pozor! Ste si od nekdaj želeli, da bi izdelali sladoled po svojem okusu? Zdaj imate odlično priložnost. Sodelujte pri nastajanju novega okusa sladoleda in morda bo prav vaša kombinacija poletna uspešnica.

Po uspešno speljanem projektu Jogurteka, v katerem je Lidl s kupci in Mlekarno Celeia izbral in ustvaril nov okus jogurta (z okusom čokolade, pomaranče in cimeta), se zdaj Lidl loteva še izbiranja okusa sladoleda. Izbiranje novega sladolednega korneta poteka na spletni strani sladoledoteka.si.

PREBERITE ŠE: Fructal Smoothie – idealen obrok sadja na poti

Izdelajte svoj sladoled.
Izdelajte svoj sladoled.

In kaj morate storiti? V posebni aplikaciji v nekaj korakih ustvarite sladoledno kombinacijo. Med vsemi predlaganimi kombinacijami bosta nato Lidl in podjetje Incom iz Ajdovščine ustvarila sladoledni kornet, ki se bo poleti znašel v Lidlovih zmrzovalnikih po celi Sloveniji. Čas za oddajo predloga imate do 2. marca 2017. Strokovna komisija bo izmed vseh predlogov izbrala 30 najboljših, spletni uporabniki bodo nato izglasovali pet favoritov, ki jih bodo lahko v Sladoledoteki tudi preizkusili in zanje glasovali.

Dodatne Informacije

Več informacij:
apps.facebook.com

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.