fbpx

Sodobno modularno pisarniško pohištvo berlinskega studia Bjoern-Meier

Modularno pisarniško pohištvp Bjoern-Meier

“Docks” je sestavljiv pohištveni sistem berlinskega studia Bjoern-Meier, iz katerega lahko oblikujemo edinstvene pisarniške otoke in predele v pisarnah, avlah in sprejemnicah. Gre za kolekcijo pisarniškega pohištva, ki je s prefinjenim dizajnom, funkcionalnostjo in nenehno možnostjo nadgradnje prilagojena načinu dela v sodobnih delovnih prostorih.

Kolekcijo “Docks” sestavljajo estetsko oblikovane mize, stoli, police in kabineti, ki medsebojno kompatibilni skupaj tvorijo edinstvene pohištvene sestavljanke, ki služijo kot udobni prostori za sestankovanje, druženje, delo, počitek in relaksacijo. Elegantni moduli, izdelani iz aluminija, hrastovega furnirja in visokotlačnega laminata, lahko v določenih kombinacijah nudijo zaščito pred hrupom in neželenimi pogledi in spet v drugih ustvarijo odprt in zračen prostor, v katerega so povabljeni vsi.

PREBERITE ŠE: Knots Studio: ko se zavozljata navtična spretnost in sodoben dizajn

Skupaj z živobarvnim oblazinjenim pohištvom, svetilkami in stranskimi mizicami pričarajo udoben in privlačen delovni prostor, prilagojen zahtevam sodobnega človeka, ki mu pisarna predstavlja njegov drugi dom.

Dodatne Informacije

Več informacij:
www.bjoernmeier.com

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.