SolarBOOST je Adidasov novi tekaški adut

Adidas SolarBOOST

Po tem, ko je Nike predstavil tekaške copate Epic React, je Adidas v ogenj poslal novi model Solarboost. Vojna med največjima tekmecema v obutveni industriji se torej nadaljuje. S čim želi Adidas tokrat prepričati kupce?

Ustvarjalce so pri oblikovanju ultralahkih copat navdahnili Nasini inženirji. Adidas zagotavlja, da je SolarBOOST 15 gramov lažji od svojih predhodnikov, ob tem pa se lahko pohvali tudi z večjim povratkom energije in boljšo stabilnostjo.

https://www.youtube.com/watch?v=4aKvyJSSTsk

Tehnologija Tailored Fiber Placement z večtisočimi tankimi šivi pripomore k nizki teži zgornjega dela copata in nogi nudi oporo, medtem ko je tehnologija Stretchweb namenjena povečanju fleksibilnosti obutve. Nova konstrukcija pete ahilovi tetivi omogoča svobodno premikanje in neomejeno udobje. S tem pripomore k zmanjšanju možnosti poškodb.

Pri Adidasu menijo, da je vsak športnik sposoben preseči svoja pričakovanja. SolarBOOST naj bi s svojo učinkovitostjo, stabilnostjo in udobjem pomagal pri doseganju ciljev, ki se na prvi pogled zdijo nedosegljivi.

V ZDA bodo copati ob koncu  maja na voljo po ceni 160 ameriških dolarjev, kar preračunano znaša 134 evrov. Informacij o tem, kdaj in po kakšni ceni jih bo mogoče kupiti v Sloveniji, za zdaj še ni.

Galerija – Adidas SolarBOOST

Dodatne Informacije

Več informacij:
adidas.com

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Ženska moda 2020: 7 vodilnih trendov za letošnjo jesen