Sony Xperia 5 II: z video tehnologijo fotoaparatov Sony Alpha

Najboljši videografski pametni telefon!

Sony Xperia 5 II ponuja kompaktno obliko brez kompromisov pri zmogljivosti. Opremljen je z nagrajeno tehnologijo Sonyjevih kamer Alpha in je hkrati prvi mobilni telefon na svetu, ki omogoča snemanje počasnih posnetkov v vrhunski kakovosti 4K HDR in s 120 sličicami na sekundo.

Sony Xperia 5 II je najnovejši član privlačne družine mobilnih telefonov Xperia in drugi pametni telefon podjetja Sony s podporo za tehnologijo 5G. Podedoval je številne inovativne lastnosti modela Xperia 1 II, vključno s trojno kamero in optiko ZEISS, umerjeno izključno za telefon Xperia 5 II. Model je prav tako opremljen z uporabniškim vmesnikom Photography Pro, tehnologijo fotoaparatov Sony Alpha. Ta omogoča samodejno izostritev oči v realnem času pri fotografiranju ljudi in živali za popolne portrete pri vsakem posnetku in do 20 sličic na sekundo v načinu neprekinjenega snemanja s samodejno izostritvijo, ki izračune za AF/AE izvede 60-krat na sekundo za zajem vedno ostrih neprecenljivih trenutkov.

Je tudi prvi mobilni telefon na svetu, ki omogoča snemanje počasnih posnetkov v vrhunski kakovosti 4K HDR in s 120 sličicami na sekundo, obenem omogoča tudi snemanje in predvajanje do 5-krat upočasnjenih posnetkov pri snemanju s hitrostjo 24 sličic na sekundo in tako ponuja dodatne kreativne izrazne možnosti.

Sony Xperia 5 II je opremljen z nagrajeno tehnologijo Sonyjevih kamer Alpha

Sony Xperia 5 II krasi privlačen HDR OLED zaslon CinemaWide z diagonalo 15,5 cm in ločljivostjo 4K, kar prinaša nepreseženo točnost barv v načinu za ustvarjalce Creator “powered by CineAlta”. Poskrbljeno je tudi za vrhunsko zvočno izkušnjo z nudenjem zvoka visoke ločljivosti, 3,5 mm vtiča za slušalke in stereo zvočnikov na sprednji strani telefona. Srce kompaktnega in prelestnega ohišja, ki se popolnoma prilega žepu, je procesor Qualcomm Snapdragon 865 5G, ki mu družbo dela zmogljiva baterija s kapaciteto 4.000 mAh in hitrim polnjenjem. Za tekočo in natančno igralno izkušnjo pa bo poskrbelo osveževanje zaslona s frekvenco 120 Hz in osveževanje zaznavanja dotika s frekvenco 240 Hz.

Telefon bo na voljo v črni, modri in sivi barvi od jeseni 2020.

Sony Xperia 5 II

Nakup pametnega telefona Sony Xperia 5 II – brez DDV-ja na Amazon Business

Izdelke, predstavljene v tem zapisu, lahko takoj kupite na Amazon.de, brez DDV-ja, davka na dodano vrednost! V kolikor se na Amazon registrirate kot poslovni uporabnik in ste v Sloveniji davčni zavezanez za DDV.

REGISTRACIJA ZA POSLOVNE UPORABNIKE

Dodatne Informacije

sony.si

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Sony Xperia Pro: edini telefon za video producente