Sorodna duša ni nekdo, ki te dopolnjuje … je nekdo, ki te navdihuje!

Sorodna duša ni nekdo, ki te dopolnjuje. Ne, sorodna duša je nekdo, ki te navdihne, da dopolniš sebe.

Sorodna duša je nekdo, ki te ne sodi zaradi tvojih napak. Nekdo, ki vidi tvoje “nazobčane robove”, ki vidi tiste dele tebe, ki so prežeti z ljubeznijo in življenjem, ki vidi tvoje boje in se odloči, da bo ostal ob tebi. Sorodna duša je nekdo, ki je ob tebi, ko se soočaš z notranjimi brazgotinami, te spodbuja, da si vzameš čas za celjenje ran in da nadaljuješ.

Sorodna duša je nekdo, ki te izzove, da izzoveš sebe. Nekdo, ki v tebi vidi potencial in ti omogoči, da točno veš, česa si sposoben. Pomaga ti, da odpreš oči, da se soočiš z dejstvom, da ni meja. Vidi te tako, kot ti sebe nikoli ne (z)moreš in se ne boji, da bi te navdihovala do tistega trenutka, ko končno spregledaš.

Sorodna duša je nekdo, ki te vidi, kot ti sebe nikoli ne (z)moreš in se ne boji, da bi te navdihoval do tistega trenutka, ko končno spregledaš.
Sorodna duša je nekdo, ki te vidi, kot ti sebe nikoli ne (z)moreš in se ne boji, da bi te navdihoval do tistega trenutka, ko končno spregledaš.

Sorodna duša je nekdo, ki se ne boji tvoje rasti. Ne čuti potrebe, da zavira tvojo veličino. Ne počuti se nezadostno, ko te gleda, kako se dvigaš. Sorodna duša je nekdo, ki te ne bo nikoli omažoval zaradi sprememb, zaradi stvari, ki jih bi jih rad počel. To je nekdo, ki ve, da se razvijaš v nekoga, na katerega je lahko ponosen, v nekoga, ki je čudovito lep – to je bilo vse, kar si je kadarkoli želel.

Ne, sorodna duša ni nekdo, ki te le dopolnjuje, je nekdo, ki te navdihne, da se dopolniš sam. Je oseba, ki te podpira, motivira in spodbuja, da se razvijaš tako dolgo, da najdeš srečo. Sorodna duša je nekdo, ki te ljubi s tolikšnim prepričanje in s toliko srca, da je skoraj nemogoče dvomiti v tvojo sposobnost, da postaneš to, kar si si vedno želel!

Ne, sorodna duša ni nekdo, ki te dopolnjuje, je nekdo, ki te navdihne, da se dopolniš sam.
Ne, sorodna duša ni nekdo, ki te dopolnjuje, je nekdo, ki te navdihne, da se dopolniš sam.

VIR: thoughtcatalog.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
8 stvari, ki moške pri ženskah odbijajo, one pa to počnejo vsak dan