Prepoznaj MOČNO ljubezen: 8 jasnih znakov, da si v razmerju z DOBRIM človekom
V zraku · odnosi

Glavni razlog, zakaj se pari soočajo s težavami, je v tem, da moški in ženske NE VEDO, kako je videti zdravo razmerje in kako bi se moral dober človek obnašati do svojega partnerja.

8 jasnih znakov, da si v razmerju z DOBRIM človekom:

Dober človek vam bo pokazal, da vas ima rad. Čutite, da vas ima ljubljena oseba resnično rada. To vam tudi kaže. Z njo se počutite cenjeno, spoštovano in ljubljeno.
Dober človek vas vedno podpira. Ne glede na vaše želje. Ljubljena oseba se veseli vaših uspehov in vas spodbuja, ko vam ne gre vse po načrtu.

Dober človek vas navdušuje. Vsak dan vas navdušuje, da postanete boljša oseba.
Dober človek ima vaše zaupanje. Takšen partner počne vse, da se počutite prijetno in varno v razmerju. Brez zaupanja ni ne ljubezni, ne spoštovanja.

Dober človek bo naredil vse, da se boste počutili lepe. VVe, da tega ne bo dosegel zgolj z besedami, temveč bo to izrazil tudi na druge načine: z dotiki, pogledi in obnašanjem.
Dober človek bo naredil vse, da se počutite varno. Denar in lepota sta minljivi, občutek varnosti pa je večen.

Dober človek počne majhne stvari. Četudi so njegova dejanja majhna, ve, da so v vaših očeh velika in vas osrečujejo.
Dober človek ne prestopi mejo. Povsem naravno je, da se bosta soočala z nesoglasji, vendar to ni opravičilo za nasilno vedenje in ostre besede. Dober človek je miren in skuša sklepati kompromise.

shutterstock_699927241 3 stvari, ki jih želiš skriti: to tvoj telefon pove o tvojem razmerju 1b2bb9ab7aaced003d24278a679caef2 Popoln astrološki par: kemija je med njima NAJMOČNEJŠA 393085 Besede in dejanja, ki bolijo: to vam počnejo, ko z vami manipulirajo Čas je, da obrneš nov list: 5 stvari, ki kažejo, da si PRIPRAVLJENA na novo razmerje Čas je, da obrneš nov list: 5 stvari, ki kažejo, da si PRIPRAVLJENA na novo razmerje