fbpx

Španska moč

Seatov junija predstavljeni karavan Exeo ST - kakor tudi njegova limuzinska izvedenka - je odslej na voljo tudi z dvema novima motorjema, in sicer najšibkejšim, 88-kilovatnim dizlom, in najmočnejšim bencinskim TSI motorjem, ki razvije 147 kW moči. Ta se prenaša na prednji kolesni par prek samodejnega ...

Seatov junija predstavljeni karavan Exeo ST – kakor tudi njegova limuzinska izvedenka – je odslej na voljo tudi z dvema novima motorjema, in sicer najšibkejšim, 88-kilovatnim dizlom, in najmočnejšim bencinskim TSI motorjem, ki razvije 147 kW moči. Ta se prenaša na prednji kolesni par prek samodejnega sekvenčnega Multitronic menjalnika z obvolanskima »lopatkami«. Ljubitelji glasbe pa bodo navdušeni na sistemom BOSE z 10 zvočniki, ki ga je moč dodatno naročiti za vgradnjo v modele Exeo.

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.