fbpx

“Spimpan” Ducati Monster: Anvil Warthod Ducati Monster

O znamki Ducati ni treba izgubljati odvečnih besed, saj tudi tisti, ki nimajo najmanjšega pojma o motorjih in motociklizmu, dobro vedo, da je Ducati neke vrste Ferrari med motornimi kolesi. Med najbolj priljubljenimi modeli je prav Ducati Monster, ki vam ga tokrat predstavljamo v popolnoma predelani različici.

Predelani Ducati Monster prihaja izpod rok umetnikov iz delavnice Anvil. Ker je ime Ducati Monster preprosto premalo za predelano zverino, so mu dodali še vzdevek Warthog. Zaščitni znak Ducati Monsterja je vidno ogrodje motocikla in motorno srce L-twin. Dizajn Warthoga ima še ostrejše linije kot originalni Monster, ki dopolnjuje in jih s tem še dodatno poudari.


Ostri robovi in neprikriti in nedokončani vari na posodi za gorivo in zadnjemu delu motocikla se lepo podajo k razkritemu ogrodju motocikla, vse skupaj pa je pravi primerek industrijskega oblikovanja. O voznih lastnostnih Anvil Warthod Ducati Monsterja ni treba izgubljati besed, saj je to še vedno Ducati, le s spremenjenim zunanjim videzom.

Galerija slik: Anvil Warthod Ducati Monster

Dodatne Informacije

Več informacij:
ducati.com

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.