fbpx

Sporočila, ki jih nikoli ne smete poslati bivšemu partnerju

Foto: envato
Zadnjič posodobljeno: :

Po razhodu se izogibajte pošiljanju sporočil svojemu bivšemu ali bivši. Nikoli ne veste, kako jih boste čez nekaj časa ali že naslednjo sekundo obžalovali. Še posebej, če se situacija ne bo izšla po vaših pričakovanjih.

Predstavljamo vam 3 najpogostejša sporočila, ki jih ljudje pošiljajo bivšim, a jih nikakor ne bi smeli:

via GIPHY

“Pogrešam te!”

Preden pošlješ sporočilo “Pogrešam te!”, pomisli, ali res pogrešaš bivšega ali pa si samo osamljen/a in nisi vajen/a biti sam/a. To je klasična situacija, ki sproži neko obliko odnosa, za katerega niti nisi prepričan, da si ga želiš, a je tam samo zato, da se ne počutiš osamljeno.

via GIPHY

“Želim si, da bi se lahko pogovarjala!”

Če se želiš pogovarjati o svojem odnosu, tega ne počni prek sporočil. Raje se dogovori za kavo in se pogovori z njim/njo v živo. Čeprav je nekatere stvari lažje napisati v sporočilo, tega ne počni. Če ne moreš povedati nečesa v živo, tega sploh ne povej.

via GIPHY

Ne začenjaj prepira

Ne kritiziraj bivšega partnerja. Ne pošiljaj ničesar, kar bi te kasneje lahko preganjalo ali osramotilo. Nikoli ne smeš poslati ničesar, kar bi ti lahko škodilo. Bivši lahko uporabi vse poslano proti tebi ali jih pokaže prijateljem.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!