fbpx

Numerologija razkriva, katera leta v vašem življenju so najpomembnejša

Foto: envato
Zadnjič posodobljeno: :

Ugotovite, kdaj vam je, ali vam je bila usoda še posebej naklonjena!

Numerologija je veda o številkah, za katere numerologi verjamejo, da lahko pozitivno vplivajo na usodo in značaj osebe. Po mnenju numerologov so lahko pomembni datumi v življenju zelo pomembni, velja, da vsako število predstavlja poseben simbol.

Posebej pomemben je datum rojstva, po katerem lahko izračunate, katera leta v življenju so najpomembnejša.

Ni nujno, da so najpomembnejša leta življenja najbolj pozitivna in ugodna. Morda imajo drugačen namen, a na koncu imajo pomembni dogodki veliko težo. V teh letih se dogaja nekaj, kar je potrebno za življenjsko ravnovesje. Energija se posodablja ali obnavlja, kar pomaga narediti pomemben korak naprej.

Če želite izvedeti, katera leta so najpomembnejša v vašem življenju, morate narediti naslednje izračune.

via GIPHY

Na primer, rojeni ste 11. septembra 1986. Vzeti morate zadnjo številko svojega leta rojstva in jo dodati številu mesecev in dni rojstva. V danem primeru izračunate na naslednji način: 6 + 1 + 1 + 0 + 9 = 17. Dobljeno številko dodate letnici rojstva – 1986 ter dobite 2003.

To je prvo pomembno leto v vašem življenju. Nato ponovite – vzamete in dodate zadnjo številko prvega pomembnega leta z dnevom in mesecem rojstva 3 + 1 + 1 + 0 + 9 = 14, dobljeno številko pa s celotnim prvim pomembnim letom – 14 + 2003 = 2017. – to je drugo najpomembnejše leto v življenju itd.

Ko določite najpomembnejša leta v svojem življenju, se mnogi vprašajo, kaj jih v teh letih čaka. Kaj storiti, če je zdaj za vas usodno leto? Pomembno je, da ostanete svoji, da se povežete s sabo in naredite vse v skladu s svojo naravo in življenjskim poslanstvom.

via GIPHY

Prvič, ne spreminjajte svojih načel. Če je potrebno, vam bo usoda sama nakazala s kakšnim prijetnim ali neprijetnim dogodkom.

Drugič, slediti morate znakom usode, ki vas bodo spremljali povsod. Bodite previdni.

Tretjič, pomembno je biti miren in strpen. Dodatni prepiri in konflikti so v takih obdobjih neuporabni. Verjemite v svoja čustva, mislite, da se lahko zgodijo pozitivne stvari. Da bi postali močnejši, morate iti skozi vse, čemur sta namenjena vaša usoda in karma.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!