fbpx

Sport Hotel Panorama (Italija): oaza za razvajanje in užitek

Foto: booking.com
Zadnjič posodobljeno: :

V osrčju Dolomitov se skriva prečudovito posestvo, ki ni le balzam za oči, temveč tudi za dušo – Sport Hotel Panorama.

V srcu Trentina, se nahaja letovišče, ki še zdaleč ni le pravi paradiž razvajanja in ugodja. Obdaja ga dva hektara velik zasebni park s terasami in vrtovi, ki se v pomladanskem času spremeni v pravi zeleni paradiž. Pozimi pa poljane pobeli sneg, zaradi česar je vzdušje resnično pravljično. Sport Hotel Panorama slovi tudi po svoji notranjosti, ne le zunanjosti. V sklopu hotela se namreč nahaja velikanski wellness s skupaj kar osmimi ogrevanimi bazeni.

Na vrtu hotela se nahaja več masažnih bazenov, kamor se lahko potopite tudi v zimskih mesecih. Hotel se ponaša tudi z raznovrstno izbiro savn, od turških parnih do finske, bio savne in zeliščne čajnice. Gostom se iz hotelskih sob odpira veličasten pogled na bližnje gore. Hotel stoji le pol kilometra stran od smučišča Paganella Andalo, do tja pa se lahko brezplačno zapeljete z avtobusom. V hotelu je gostom na voljo shramba za smuči, začetniki smučanja pa se bodo razveselili popustov ob vpisu v smučarsko šolo.

Apartmaji in sobe so opremljeni v tradicionalnem tirolskem slogu, v katerega se vklapljajo ikonični dizajnerski kosi kot so stol Charlsa Eamesa ter stvaritve mojstrov Le Corbusierja, Starcka in drugih. V hotelu vam ob jutrih pripravijo obilen samopostrežni zajtrk, na katerem se lahko okrepčate z domačim pecivom in svežimi rogljički.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!