fbpx

Sport Vision odprl največjo interaktivno trgovino s športno opremo v Sloveniji

Ljubljanski BTC je bogatejši še za eno športno trgovino. Vrata je namreč odprla največja in najbolj interaktivne trgovine v Sloveniji - Sport Vision. Vsem dobro poznana Hala 12 je dobila novo podobo, kjer boste izbirali med najbolj priljubljenimi modnimi znamkami, kot so Nike, adidas, Under Armour, Icepeak, New Balance, Ellesse, Ipanema, Havaianas, Converse, Puma, Helly Hansen, Hoka, Salomon, Teva in mnoge druge.

Nova lokacija ponuja nepozabno nakupovalno izkušnjo na 1000 kvadradnih metrih prodajnih površin. V Sport Vision se zavedajo, da je samo vrhunsko dovolj dobro za sodobnega potrošnika, zato bodo s svojo ponudbo in storitvijo presegli vaša visoka pričakovanja in celotno nakupno izkušnjo dvignili na najvišji nivo! Izbirali boste lahko med najnovejšimi modeli obutve, oblačil in dodatkov za šport ter prosti čas.

Sport Vision Ljubljana
Sport Vision Ljubljana

Zakaj je Sport Vison najbolj interaktivno prodajno mesto, ki ste jih kadarkoli obiskali?
Pročelje trgovine ja prava modna pista. Tukaj vas čakajo najnovejše kolekcije blagovnih znamk, kjer boste našli inspiracijo za najbolj modne in drzne kombinacije obutve in oblačil, ki bodo del vašega vsakdana. V notranjosti vas bo, poleg atraktivnega ženskega in treking oddelka, zagotovo najbolj navdušil tekaški oddelek.

Če vam je do zdaj izbira tekaških superg predstavljala nujno zlo in ste izgubljali živce med široko ponudbo tekaške obutve, bo to za vas po novem pravo doživetje. Tekaške superge boste že v trgovini lahko preizkusili na tekaški stezi. Sport Vision pa ni le v koraku z modnimi trendi temveč tudi z najsodobnejšo tehnologijo s pomočjo najnaprednejšega skenerja stopal Safesize. Pred razvojem omenjenega so obstajali mnogi drugi skenerji stopal, Safesize pa je kakovost rešitve dvignil v višave. Omogoča istočasno statično in dinamično analizo stopal, pri čemer hkrati opravi tridimenzionalno merjenje stopala in vizualizacijo notranjosti čevljev. Skener bo pokazal pravo velikost dolžine, širine in višine vašega stopala, poleg tega pa tudi, kakšen je vaš stopalni lok (nevtralen, pronatorski ali supinatorski). Še več: na koncu vam bo predlagal modele različnih blagovnih znamk in na vas bo le še, da se odločite za model in barvo, ki vas prepriča vizualno. Skener stopal predstavlja pravo olajšanje tudi za starše, ki superge izbirate za svoje otroke.

Izbira prave tekašne opreme je v Sport Vision povsem enostavna.
Izbira prave tekašne opreme je v Sport Vision povsem enostavna.

Nakupovanje zabavno za vso družino
V otroškem oddelku je Sport Vision pripravil t.i. fun zone (zabavni kotiček), v katerem se bodo najmlajši lahko zabavali, vi pa boste pridobili nekaj dragocenih minut, ko boste v miru izbrali svoje najljubše kose te jeseni.

V prvih otvoritvenih dneh vas čakajo veliki otvoritveni popusti, prvih 100 kupcev pa prejme posebno darilo. S pogostejšimi obiski najsodobnejšega prodajnega mesta Sport Vision pa lahko postanete tudi član programa zvestobe Sport & Bonus ter uživate v ponudbah, s katerimi vas bodo redno razvajali. V trgovini izkoristite pomoč strokovno usposobljenega prodajnega osebja. Svoje najljubše kose pa lahko naročite tudi na spletu.

Pohitite in si zagotovite otvoritvene popuste.
Pohitite in si zagotovite otvoritvene popuste.

Dodatne Informacije

Več informacij na:
sportvision-slovenija.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!