INKA Mercedes-Benz AMG G63 – luksuzna neprebojna limuzina za diktatorje

INKAS - Mercedes-Benz G63 AMG VIP Limo

Varnostni specialist in predelovalec INKA je predstavil neprebojno limuzino katere osnova je legendarni in nadvse možat novi Mercedes-Benz G-wagon. Seveda je namenjena vsem tistim, ki si želijo večje varnosti in si jo lahko tudi privoščijo.

Limuzine za pomembneže so redko tako izjemne kot je tokratna predelava Mercedes-Benz AMG G63. Postreže s povečano medosno razdaljo in s tem pridobiva na notranjem volumnu in tako izjemni notranjosti, kjer najdeno 4K televizijo z integracijo Apple TVja, posebnimi “kapetanskimi” naslonjači, ki so obloženi z eksotičnim usnjem. Seveda lahko potniki upravljajo z infomatičnim sistemom kar preko tablice. Z njo lahko nastavijo takšne malenkosti kot ambientalna svetloba, slednja delno prihaja tudi iz strešne obloge, ki ima opcijo simulacije naravne dnevne svetlobe. Kakopak za boljše “delovno počutje” ob sestankih v tej potujoči kletki.

INKA G63 ne zagotavlja le udobja, temveč ponuja tudi kompleksno balistično zaščito certificirano po varnostnih standardih – CEN 1063 BR6. Tako je opremljena z balističnim steklom in nadzorom zunanjosti vozila, vključno z infrardečimi in termalnimi kamerami, ki omogočajo lokalno snemanje in nalaganje na varen strežnik v oblaku. Na zahtevo stranke so na voljo dodatne varnostne in obrambne funkcije, ki pa so skrivnost in jih proizvajalec ne razkriva.

INKAS - Mercedes-Benz G63 AMG VIP Limo
INKAS – Mercedes-Benz G63 AMG VIP Limo

Nova izdaja popolnoma prilagodljivega INKA oklepnega Mercedes-Benz G63 AMG, se začne pri ceni milijon evrov in ga že lahko kupite. Seveda si ga bodo takšnega kot je privoščili le samovšečni diktatorji in mafijci.

Galerija slik: Mercedes-Benz G63 AMG VIP Limo

Dodatne Informacije

Več informacij:
inkasarmored.com

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Lotus Elise Classic Heritage: poklon izjemni dirkaški zgodovini znamke