fbpx

Športni styling: 8 idej, kako kombinirati trenirko

Foto: Reserved

Vsi imamo dneve, ko se v svojih oblačilih želimo počutiti čim bolj udobno in takrat je popolna izbira trenirka. Udobna in športna oblačila pa ne pomenijo, da zaradi njih ne moremo biti v stilu - prav obratno. Pripravili smo vam 8 načinov, kako na čudovit način kombinirati trenirko.

1. Pulover v isti barvi

Ni bolj udobne kombinacije kot sta pulover in trenirka, za modni izgled pa boste poskrbeli, če si nadenete ti dve oblačili v isti barvi. Tak outfit bo še bolje izgledal s supergami v isti, črni ali beli barvi.

2. Dvobarvni outfit

Odlična ideja je tudi, da si nadenete dve barvi, ki se med seboj ujemata, v vsaki od njiju pa naj je en kos oblačila ali obutve.
Če so vaši čevlji zaprti in stila torej ne morete nadgraditi z nogavicami, predlagamo, da si nadenete kapo ali šal v eni od barv.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by MORIAH 🦋 (@itsm0riah)

3. Bunda ali jakna

V hladnejših dneh pulover pač ne zadostuje, zato predlagamo, da si čezenj nadenete puhasto bundo ali jakno. Predlagamo, da si izberete jakno, ki je v podobnih odtenkih kot pulover in trenirka ali pa jakno v črni ali beli barvi. Sploh če se jakna uvršča med bolj športne, bo outfit najlepše izgledal s supergami.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Figtny (@figtny)

4. Dežni plašč

Poleg bunde čudovito lahko izgleda tudi kombinacija dežnega plašča, superg, puloverja in trenirke. Z odtenki črne, bele in sive lahko na tak način ustvarite futurističen, hkrati pa izjemno udoben izgled.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @a_typelist

5. Visoke pete

Kaj pa, če se ne uvrščate med ljubitelje športne obutve in želite elegantnejši izgled? Trenirka lahko izgleda odlično tudi v kombinaciji s čevlji z visoko peto, še posebej, če si zraven oblečete eleganten volnen pulover, izgled pa zaključite z modnimi dodatki kot so klobuk, torbica in nakit.

6. Kardigan jopica

Za elegantnejši izgled, pri katerem si lahko prav tako obujete čevlje z visoko peto, boste poskrbeli tudi, če si nadenete dolgo kardigan jopico. Za udobje in toploto bodo poskrbele jopice iz volne, kašmirja ali njunih imitacij.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Figtny (@figtny)

7. Črna, bela in bež

Kombinacijo črne, bele in odtenkov med njima imajo mnogi za najelegantnejšo, zanjo pa lahko poskrbite tudi takrat, ko vam je najpomembnejše udobje.
Vaš izgled pa bo še bolj poseben, če vanj preko oblačil ali modnih dodatkov vključite zanimiv vzorec.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Figtny (@figtny)

8. Žive barve

Nobenega dvoma ni, da bo pozornost takoj pritegnila trenirka v živih barvah. Da ustvarite ravnovesje, predlagamo, da jo kombinirate z obutvijo in oblačilih v črnih ali belih odtenkih, isto živo barvo pa v outit vključite z modnimi dodatki (sončna očala, kapa, šal…)

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!