fbpx

Žar Grillo – nenavaden zložljivi žar

Spontane odločitve so začimbe življenja, pravijo. Se vam velikokrat zgodi, da se odločite za naključno praznovanje prijateljstva, dragocenih trenutkov in preprostih reči? Pozor, pozor! Spoznajte Grillo – nenavaden zložljivi žar, ki nam bo pri tem pomagal.

Prenosni žar Grillo, ki ga izdeluje podjetje Formaxion, je pripravljen na netenje ognja v enem samem koraku. Uporabite ga lahko mimogrede za spontane obroke s prijatelji v prav vsakem trenutku dneva. Najboljše pri vsem tem pa je: strateško načrtovanje in pakiranje neskončne količine kuharskih pripomočkov ni potrebno.

Prenosni žar Grillo je izdelalo podjetje Formaxion.
Prenosni žar Grillo je izdelalo podjetje Formaxion.

Misija snovalcev Grilla je bila oblikovati ultraprenosljivi žar, ki ni samo lahek kot peresce, temveč ima tudi varno strukturo. Po mnogih raziskavah in preračunavanjih so pri Formaxionu odkrili edinstven način zlaganja žara, ki je podoben zapiranju dežnika. Preprost, masiven stativ je primeren tudi za neravne površine.

Misija snovalcev Grilla je bila oblikovati ultra-prenosljivi žar.
Misija snovalcev Grilla je bila oblikovati ultraprenosljivi žar.

Zavoljo dodobra premišljenega zložljivega mehanizma vam prevoz izdelka, čiščenje in shranjevanje ne bodo povzročali nobenih posebnih težav.

 PREBERITE ŠE: Tinycamper: čudovita prikolica za prave avanturiste

Grillo se preprosto zapre kot dežnik.
Grillo se preprosto zapre kot dežnik.

Ključna značilnost Grilla je prav tako edinstvena “ognjena viseča mreža”, ki je izjemno prilagodljiva in izdelana iz nerjavečega jekla. Njena struktura je načrtovana tako, da ogenj zagori v najkrajšem možnem času, prav tako pa doseže visoko temperaturo. Ne glede na to pa ogrodje žara ostane hladno na dotik.

Ključna značilnost Grilla je prav tako edinstvena "ognjena viseča mreža"
Ključna značilnost Grilla je prav tako edinstvena “ognjena viseča mreža”

Zaradi svoje vitke zložljive oblike ima Grillo številne prednosti v primerjavi z drugimi običajnimi tovrstnimi izdelki. Ne samo, da je lahek za prenašanje in shranjevanje, zelo preprosto ga tudi očistimo. Kako? Zloženega damo pod tekočo vodo in ga zdrgnemo s krtačko.

Dodatne Informacije

Več informacij:
formaxiom.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!