fbpx

Spustite od sebe ljudi, ki ne cenijo vaše ljubezni

Foto: Ayo Ogunseinde / Unsplash
Zadnjič posodobljeno: :

Se v ljubezni počitete negotovi? Razumljivo je, da se te negotovosti bojite. Negotovost je tu, da vas nekaj nauči. V tem trenutku! Zdaj!

V tej negotovosti se pišejo zgodbe, ne samo lepe, tudi zelo boleče. Vprašajte, kakšno je vaše življenje? Si želite ljubezen? Imeti ob sebi nekoga, ki vas bo imel preprosto rad?

Ljubezen je sreča, ki jo najdeš le – v sebi in pravi osebi! Foto: Disruptivo / Unsplash

Vprašajte se, ali si zaslužite, da bi našli nekoga, ki vam želi trdno stati ob strani in globoko v svojem srcu vedeti, da ste nekaj posebnega, da ste njihova najljubša stvar? Ali si ne zaslužite, da bi našli nekoga, ki vas vidi – resnično vidi – v vsem vašem neredu in vseh vrlinah in nepopolnostih? Si ne zaslužite nekoga, ki vas ima rad?

Si ne zaslužite, da bi našli nekoga, ki se želi smejati z vami v postelji ob dveh zjutraj, ko oba ne moreta spati. Nekoga, ki si vas želi objeti v deževnem dnevu? Nekoga, ki želi biti razlog, da se vam na obrazu nariše nasmeh?

Nekoga, ki z vami počasi pleše v kuhinji? Si ne zaslužite nekoga, ki si vse to želi? Tistega, ki si želi biti v vašem življenju?

Vprašajte se… Foto: Freestocks / Unspalsh

To je vaš opomnik, da opustite vse, kar v vašem življenju ne služi tej različici ljubezni. Spustite tiste, ki vas imajo radi na pol, ki vam nikoli ne bodo mogli podariti tistega, kar si globoko želite.

Ljubezen ni bolečina. Spustite od sebe ljudi, ki tega ne spoštujejo.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!