fbpx

Horoskop lev 2022: Kaj čaka leve v letu 2022!

Foto: Envato
Zadnjič posodobljeno: :

Najbolj obširen horoskop za astrološko znamenje leva v letu 2022 prinaša veliko zanimivega. Levi, pred vami je res lepo in zanimivo leto. Zelo uspešni boste - največ sreče boste imeli v ljubezni!

Horoskop za leto 2022 levom prinaša ljubezen. Če ste že zdavnaj nehali verjeti, da boste našli osebo, s katero bi lahko preživeli preostanek življenja, vam september prinaša novo priložnost za ljubezen. Čeprav se to sliši neverjetno, letos vaša služba ne bo na prvem mestu, temveč se boste veliko bolj ukvarjali s čustvi.

Planetarni vplivi na leva v letu 2022

Za Leve so v letu 2022 zelo pomembne povezave z drugimi. Severno vozlišče poteka skozi Levovo 11. hišo (prijatelji, družbeno-strokovni krogi), kar kaže na to, da je čas, da se potrudite, da nadaljujete ali znova zaženete čim več tovrstnih projektov od tistih, ki ste jih zaradi krize prestavili ali sprostili.

Os hiše 5-11 (hiša ljubezni in hiša prijateljstva) je bila aktivirana z luninim mrkom 26. maja 2022 in sončnim mrkom 10. junija in 4. decembra, kar dokazuje, da sta ti temi še posebej pomembni za evolucijo Levov. Odnosi z otroki (če jih imate) so lahko zapleteni ali zahtevajo več pozornosti, še posebej, če preživljajo prve ljubezenske zgodbe ali se odločijo za poroko.

Med obdobjem mrka – še bolj pa maja 2022 – svetuje ženskam Levom, ki so noseče, bolj previdne kot običajno.

Tranzit južnega vozlišča skozi Levovo 5. hišo (hišo, ki ji vlada Jupiter) bi lahko spodbudil nagnjenost k sebičnosti in nečimrnosti. Zaradi tranzita planetov iz vaše 7. hiše bi lahko v letu 2022 občutili večjo konkurenco na delovnem mestu.

V službi ne bo vse tako, kakor bi si želeli. Foto: Magnet Me / Unsplash

Med 14. majem in 28. julijem 2022 in nato po 29. decembru Jupiter prehaja skozi Levovo 8. hišo in opozarja na teme, povezane z intimnostjo, medsebojnim zaupanjem, preobrazbo, globokimi strahovi, pa tudi dolgovi. V kateri koli od teh tem se lahko pojavijo različna vprašanja, povezana z moralo, zakonitostjo ali idejami in načeli, na katere se zanašate.

Čas je, da prilagodite svoje načrte in dolgoročne cilje, sprostite svojo ustvarjalnost ter zgradite močne ekipe, s katerimi se lahko podate na novo pot z novo vizijo.

Ljubezen (ljubezenski horoskop lev 2022)

V 2022 je lahko na vidiku poroka nekje med aprilom in septembrom. V konfliktih poglejte na stvari tudi s partnerjevega zornega kota, da boste popolnoma razumeli situacijo. Če ste v dolgoročnem odnosu obstaja možnost nosečnosti.

Začetek leta se bo začel z nesoglasji glede skupnih ciljev, ki bodo prišli nepričakovano in v vaš odnos z ljubljeno osebo vnesli resen nemir. Od marca se boste lahko dogovorili in sklepali kompromis. V svoj odnos boste vnesli več strasti in tudi spremembe, ki vaju bodo motivirale, da bosta bolj uživala drug v drugem.

Morda boste povečali družino. Foto: Jonathan Borba / Unsplash

Druga polovica leta vam bo prinesla skrbi in razdor glede T-kvadrata Marsa in Venere s Saturnom in Uranom. S partnerjem bosta trmasta in vsak bo zahteval po svoje, kar bo otežilo iskanje obojestransko sprejemljive rešitve. V septembru in oktobru boste premagali nesoglasja. Do konca leta vas čaka sproščeno obdobje in medsebojna harmonija.

Samskim bo začetek leta bo prinesel nezadovoljstvo in razočaranja. Ljudje, ki vas bodo pritegnili s svojim videzom, bodo karakterno težki in nagnjeni k prevladi in prevaram, ki jih ne boste prenašali, zato s takimi ljudmi ne boste vstopali v odnose. Poleti so možne kratke dogodivščine, ki vam ne bodo prinesle pričakovanega užitka. Od jesenskega obdobja vam bo polje ljubezni naklonjeno. Spoznavanje osebe, ki bo lahko hkrati vaš prijatelj in ljubimec, se bo spremenilo v harmonično razmerje.

Kariera (karierni horoskop kariera 2022)

Ker je Mars v Biku v izgnanstvu, vam bo to prineslo velike izzive in za začetek pomembnih projektov se boste morali zelo potruditi. Vaši nadrejeni vas bodo pritiskali, kar bo negativno vplivalo na vas, zato lahko zaidete z njimi v konflikte.

Mars bo naredil kvadrat s Saturnom in Jupitrom in vam bo prinesel nesoglasja s poslovnimi partnerji in nezadovoljnimi strankami, kar bo negativno vplivalo na vaš zaslužek.

Konjunkcija Marsa z Uranom na vašem delovnem področju vam bo prinesla nov položaj ali zamenjavo službe, ki je niste pričakovali in na katero se ne boste mogli zlahka prilagoditi.

V marcu in aprilu boste dobili boste priložnost za karierno napredovanje. V mesecu maju in juniju boste morali marsikaj rešiti in izboljšati na področju kooperativnih odnosov. Julij bo za vas težak zaradi T-kvadratov Marsa in Venere s Saturnom in Uranom.

Bodite pozitivni! Foto: Mateus Campos Felipe / Unsplash

Z nadrejenimi in poslovnimi partnerji boste imeli velike težave in znašli se boste v navzkrižju interesov, kar lahko pripelje do prekinitve nekaterih pomembnih poslovnih odnosov in do izgub.

Sončev mrk v Strelcu v decembru opozarja, da se ne spuščajte v tvegane posle, ker lahko imate izgube.

Zdravje (zdravstveni horoskop lev 2022)

Vaše zdravje se lahko sooči s težavami v začetku leta, ko bo Sonce v konjunkciji s Saturnom in Jupitrom. V tem času poskusite zmanjšati stres, saj bo to zmanjšalo vse neželene učinke na zdravje. Zato bi morali biti letos še posebej previdni ljudje s sladkorno boleznijo. Ko/če se v tem letu začnete počutiti slabo, se izogibajte staršem in starejšim, ker ste lahko nalezljivi; to še posebej velja, če vašo bolezen povzroča patogen v zraku.

Denar (finančni horoskop lev 2022)

V letu 2022 boste živeli na račun stare slave. Maja, septembra in oktobra boste imeli odlične vidike za uresničitev vseh svojih načrtov. To je tudi odlično poslovno leto vendar morate biti s poslovnimi partnerji previdni, saj se bodo zelo slabo odzvali na vašo potrebo, da nenehno dominirate in sprejemate vse odločitve sami, brez posvetovanja z njimi. Oktobra in novembra imate odlične vidike zaslužka.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!