fbpx

Spa Suite Dobrna: čisti hedonizem za vse, ki ste vsaj malo egoisti

Sanjate o lastnem spa-ju?

Foto: Terme Dobrna
Oglasno sporočiloTerme dobrna

Slovenija premore mnogo turističnih nastanitev, ki nas presenetijo s svojim dobrim okusom. Med te skrite bisere se uvršča tudi Dobrna, ki s Spa Suite Dobrna ponuja hedonistično doživetje lastnega spa-ja.

Si predstavljate krajši oddih s prijatelji ali družino v lastnem spa-ju? V Termah Dobrna so zasnovali izjemno hedonistično izkušnjo in obiskovalcem ponudili šest apartmajev, ki premorejo lastni spa. Tako imenovano leseno kad s termalno vodo ogreto na prijetnih 35 ˚C in turško savno. Apartmaji lahko gostijo do 4 odrasle osebe in v njih se nahaja vse potrebno za hedonistično razvajanje.

Foto: Hedonistični interier, kjer vlada minimalizem in umetnost. Foto: Terme Dobrna

Termalna voda je tisti dragocen element, na katerem je glavni poudarek, saj priteče direktno iz termalnega vrelca. Tako si lahko natočite leseno termalno kad, ali pa si zjutraj privoščite prho s termalnim dežjem. Stik telesa z naravno termalno vodo, ki se zgodi ob sproščujoči kopeli ali poživljajoči prhi, vzpostavlja ravnovesje med telesom in duhom.

Video predstavitev – Spa Suite Dobrna


Urednik City Magazine je osebno doživel in dokumentiral izkušnjo bivanja v Spa Suite Dobrna.

Spodnja etaža dupleksa postreže s prostornim dnevnim prostorom, opremljenim z ogromno televizijo ter vinskim barom, ki ob večerih vabi, da si v družbi nalijemo kozarec dobrega vina. Iz dnevnega prostora počasi vstopamo v spa prostore, kjer se nahaja turška savna in prostorna termalna prha. Od tod pa je vstop na intimno zastrto teraso, kjer se nahaja termalna kad. Za vse ljubitelje apartmajev z lastno leseno kadjo je ta apartma ena prvih izbir.

V zgornji etaži se nahajata dve spalnici ter skupna lična kopalnica. Obe spalnici premoreta ogromen TV sprejemnik ter množico zanimivih dodatkov. Tako lahko na primer svoj telefon polnite brezstično. V dnevnem prostoru pa predvajate glasbo iz svojih naprav preko brezstičnega zvočnika.

Seveda v Termah Dobrna niso pozabili na odlično kulinarično izkušnjo. Le nekaj korakov stran od apartmaja postrežejo s kraljevskim zajtrkom v čudovitem ambientu butičnega hotela. Za večerjo pa je prav tako poskrbljeno.

REZERVIRAJ – SPA SUITE DOBRNA – terme-dobrna.si

Osrednjo sporočilnost pomena vode za življenje lično zaokrožijo grafike umetnika Doriana Španzla, ki krasijo prostore vseh šestih apartmajev.

6 apartmajev v idiličnem okolju. Foto: Terme Dobrna

Prav posebno zgodbo piše tudi preteklost apartmajev Spa Suite Dobrna, saj njihova izgradnja sega v drugo polovico 19. stoletja, ko so služili kot pomožna stavba takratni Gosposki hiši, hotelu za najeminentnejšo gospodo. Terme Dobrna imajo namreč med slovenskimi termami najstarejšo zgodovino. Prvi zapisi o zdravilnih vrelcih segajo v davno leto 1403.

Ali obstaja kaj boljšega od vroče termalne kopeli pod zvezdnatim nebom ali za dobro jutro prha s termalnim dežjem, da se sprostite in osvobodite od vsakodnevnega stresa? Čisti hedonizem za vse, ki ste vsaj malo egoisti.

REZERVIRAJ – SPA SUITE DOBRNA – terme-dobrna.si

Dodatne Informacije

terme-dobrna.si

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!