fbpx

Središče bivalnega prostora

Busnelli, proizvajalec sedalnega pohištva, je bil v preteklih petdesetih letih prepričljiv z visoko kakovostjo in brezčasnim dizajnom svojih izdelkov. Serijo elegantnega in umirjenega oblazinjenega pohištva Harvest, kot večino drugih izdelkov iz hiše Busnelli, pri izdelavi katerih sodelujejo oblikovalci, ...

Busnelli, proizvajalec sedalnega pohištva, je bil v preteklih petdesetih letih prepričljiv z visoko kakovostjo in brezčasnim dizajnom svojih izdelkov. Serijo elegantnega in umirjenega oblazinjenega pohištva Harvest, kot večino drugih izdelkov iz hiše Busnelli, pri izdelavi katerih sodelujejo oblikovalci, arhitekti in ostali strokovnjaki, odlikujejo najboljši materiali in visoka funkcionalnost. Našemu bivalnemui prostoru bo dal lep videz dvosed, trosed ali kombinacija obeh v obliki črke L. Na voljo so sedežne garniture v različnih kategorijah usnja in blaga s snemljivimi prevlekami. Posamezne elemente oziroma sedišča lahko proizvajalci nanizajo v garnituro tudi po naši želji. Le-tej se prilagaja tudi globina posameznega sedišča, ki ga lahko premaknemo od stene okvirja po vodilih iz umetne mase, kar povečuje udobje in daje popolno podporo hrbtu in glavi. Blazine so polnjene z okolju prijazno peno iz umetne mase, odporno na deformacije, in s poliesterskimi vlakni. Kombinacija kakovosti, funkcionalnosti in estetike bo v ponos vsakemu prostoru.

Elementare, Poljanski nasip 8, Ljubljana; www.elementare.si

Naslednje
Tade

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.