fbpx

Sta z mamo najboljši prijateljici? Teh 10 znakov to potrjuje

Foto: IG @avaphillippe

Lahko za svojo mamo rečeš, da je tvoja najboljša prijateljica? Teh 10 znakov ti to razkriva.

Neizčrpne količine podpore, spoštovanja in prijaznosti, potrpljenje in ljubezen – vse to je mama. Z njimi imamo resnično posebno vez in pogosto jih lahko označimo za naše superjunakinje. Nekateri pa lahko celo rečejo, da so mame tudi njihove najboljše prijateljice.
Da je vaša mama v resnici vaša najboljša prijateljica, vam bo pokazalo teh 10 znakov!

1. Mama je vaš največji oboževalec

Vsako minuto verjame v vas, včasih bolj, kot vi verjamete vase. Ne glede na to, kakšni so vaši življenjski načrti, bo vedno našla način, da vas podpre in vam pomaga, da se znebite dvomov. Vse, kar si želi, je, da se počutite dobro in storila bo vse, kar je v njeni moči, da vas bo videla nasmejane.

2. Vedno posluša, kaj imate za povedati

Ko se nam v življenju zgodi kaj lepega, običajno to delimo z družino ali s prijatelji. Vendar pa je oseba, ki pozna popolnoma vse novice, prav vaša mama.

3. Njen nasvet je za vas pomemben

Če ste v dvomih, je prva oseba, ki jo boste poklicali, vaša mama. Njen nasvet je za vas ključnega pomena in jemljete ga zelo resno. Z njo delite tudi tiste stvari, ki vas najbolj strašijo. Po drugi strani pa vas bo tudi mama z veseljem prosila za nasvet, saj ve, da si lahko zaupata.

4. Z njo ste lahko popolnoma iskreni

Ne glede na to, ali razmišljate o dobrih, slabih ali zelo grdih stvareh, se zavedate, da se svoji mami lahko vedno odprete. Prepričani ste, da vas ne bo obsojala. Nasprotno, poskušali vas bo razumeti, vašo skrivnost pa bo zadržala zase.

5. Vedno vam bo povedala resnico

Ko bo začutila potrebo, da vam pove resnico, ne glede na to, kako nerodna je, ne bo oklevala. Ne glede na to, ali gre za odnos, vaš slog ali način življenja, na koncu želi za vas le najboljše!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Cindy Crawford (@cindycrawford)

6. Spoštuje vaše mnenje in vas poskuša razumeti

Pogovor z mamo je vedno užitek. Spoštuje vaše mnenje in brez težav sprejme, da se ne ujema z njenim. Pomagala vam bo najti rešitev, ne da bi vas pritiskala s svojim mnenjem.

7. Kadar koli, podnevi ali ponoči, vedno ima čas za vas

Če ste daleč od doma, se zavedate, da lahko vedno pokličete mamo, tudi ponoči ali po težkem delovnem dnevu. Če rabite pomoč, vam bo vedno podala roko in nanjo lahko vedno računate kot na svojo največjo podporo.

8. Rada vas ima tudi takrat, ko imate sami sebe težko radi

V življenju vsi doživimo “razpad sistema” in v teh trenutkih vas bo mama zasula s svojo ljubeznijo in podporo bolj kot običajno. Pomagala vam bo najti način, kako ponovno vzpostaviti ljubezen do sebe in poskrbeti za ohranjanje duševnega zdravja.

9. Vedno uživa v vaši družbi

Za svojo mamo bi lahko rekli, da je zelo zanimiva oseba, ki veliko ve in sledi tudi najnovejšim trendom. Obe se odlično počutita v družbi druga druge, v njeni družbi pa se odlično počutijo tudi vaši prijatelji.

10. Skrbi jo za vas

Življenje, odnosi in zdravje so pomembni elementi, skozi katere skrbita druga za drugo. Na njeno srečo boste morda pomislili pogosteje kot na svojo. In ne glede na to, koliko ste stari, mama vedno skrbi za vas in preverja, ali ste v redu in ali kaj pogrešate.

Je tudi vaša mama vaša najboljša prijateljica?

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ava (@avaphillippe)

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!