Foto: CBS

Priljubljena serija Kako sem spoznal vajino mamo dobiva nadaljevanje, v katerem igra priljubljena igralka

Priljubljena televizijska serija Kako sem spoznal vajino mamo (How I Met Your Mother) bo dobila svoje nadaljevanje, natančneje "spin-off" z naslovom Kako sem spoznala tvojega očeta oziroma How I Met Your Father. Serijo bosta režirala Isaac Aptaker in Elizabeth Berger, pri produkciji pa bosta pomagala tudi Carter Bays in Craig Thomas, producenta serije Kako sem spoznal vajino mamo. Glavno vlogo v seriji bo dobila priljubljena ameriška igralka Hilary Duff.

Zaplet se bo dogajal v bližnji prihodnosti, kjer bo Sophie (Duff) sinu povedala zgodbo o tem, kako je spoznala njegovega očeta. Zgodba nas bo nato katapultirala v leto 2021, kjer Sophie in njena tesno povezana skupina prijateljev razpravljajo o tem, kaj hočejo od življenja in kako se zaljubiti v dobi aplikacij za zmenke in neomejenih možnosti. Toda še vedno ni znano, kako se bo nova serija navezala na prvotno serijo Kako sem spoznal vajino mamo.

V glavni vlogi bo Hilary Duff.
Foto: Darren Star Productions

“Zelo smo veseli, da bomo na Hulu pripeljali serijo Kako sem spoznala tvojega očeta,” sta povedala Aptaker in Berger. “Komaj čakamo, da občinstvo sreča Sophie in njeno posadko ter jih opazuje, kako gredo na svoje in najdejo ljubezen v sodobnem New Yorku.”

To sicer ni prvi poskus ustvarjanja nadaljevanja serije HIMYM. CBS je leta 2013 naročil scenarij za Kako sem spoznal vajinega očeta, v kater bi igrala Greta Gerwig, Meg Ryan pa bi bila v vlogi pripovedovalke. Projekt na koncu ni bil izbran.

“Kako sem spoznal vajino mamo ostaja ena najbolj inovativnih in najbolj priljubljenih komičnih serij na televiziji,” za konec dodaja Craig Erwich, predsednik Hulu Originals in ABC Entertainment.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!