Stancija Rušeti: domačnost in intima, tik ob slovenski meji

Foto: Booking.com
Zadnjič posodobljeno: :

Stancija Rušeti na istrskem podeželju nudi čudovito ravnotežje med luksuzom in naravo.

V Oprtalju, na mirni lokaciji v objemu narave se nahaja Stancija Rušeti, ki ponuja nešteto možnosti za raziskovanje okolice bodisi peš ali s kolesom. Čudovita istrska kamnita vila iz leta 1880, ki je s temeljito prenovo zasijala v novi luči, se ponaša z velikim zunanjim bazenom, kjer se v poletnih dneh lahko ohladite.

V sklopu namestitve se nahajajo štiri sobe, ki lahko namestijo do 13 oseb. Manjše družine bodo navdušene nad Delux apartmajem ali Deluxe sobo z balkonom, pari pa nad sobico z razgledom za dva. Za zajtrk vas razvajajo z lokalnimi dobrotami, gostoljubni lastnik pa vas bo opremil z nasveti, kako preživeti dan.

Stancija Rušeti ponuja veliko možnosti za aktivnosti v naravi. Če radi raziskujete peš, boste našli kar nekaj pešpoti, na voljo pa vam je tudi nordijska hoja. Navdušeni bodo tudi kolesarji, ki bodo okolico odkrivali na kolesih.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!