fbpx

Stilago podarja 3x brezplačni styling za 200 EUR

Za 200 EUR se lahko vsak od nas že prav super obleče. Nove hlače, super majica ali elegantna bluzica, jopica, superge ali salonarji. Si že predstavljate kako bi sestavili svoj nov styling, če bi vam nekdo podaril 200 EUR?

Želja se vam lahko kaj hitro tudi uresniči. Na Facebook strani Stilago (SI) boste v zavihku ‘Nagradna igra’ našli kratek vprašalnik – odgovorite nanj, obvestite o njem še svoje prijatelje in sodelujte v nagradnem žrebu za 3x brezplačni styling za 200 EUR, 4x izdelek po izbiri za 30 EUR ali darilni bon v vrednosti 50 EUR. Vsak, ki reši anketo, pa prejme tudi kodo za 10 EUR popusta pri nakupu na www.stilago.si. Nagradna igra se zaključi konec junija 2014.

V spletni trgovini Stilago najdete pestro izbiro poletnih oblačil, obutve in modnih dodatkov. Izbirate lahko med najnovejšo ponubo modnih znamk Desigual, Adidas, Guess, Tamaris, Next, Buffalo, S’Oliver, Clarks, Blink, Bronx, Street One in drugih. Res ni bojazni, da ne bi bili oblečeni po zadnjih modnih trendih ne glede na to kakšen stil imate.

Prelistajte po galeriji kolažev stylingov za 200 EUR. Izberite kose, ki bi jih vključili v svoj nov styling in ne pozabite sodelovati v nagradni igri – saj veste, podarili bomo kar tri brezplačne stylinge v vrednosti 200 EUR in druge super nagrade. Za sodelovanje kliknite sem.

V galeriji si izberite kose za svoj nov styling

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.