fbpx

Štirje znaki, da ljubezen ni obojestranska

Zadnjič posodobljeno: :

Če imate občutek, da se vam čustva ne vračajo (oziroma v takšni meri, kot bi si želeli), morate biti pozorni na to.

Vsi bi radi živeli srečni v ljubezni, prav tako si želimo, da nas nikoli ne bi prizadeli, a prav ta želja po “idealnem” razmerju nas včasih pripelje do velikih razočaranj. Ko smo v tisti “roza” fazi prve ljubezni, težko opazimo drobne signale, da druga stran ne deli naše opitosti, saj si želimo “srečnega konca”.

Zakonska terapevtka in strokovnjakinja za odnose in partnerstvo, India Kang, za Daily Mail razkriva štiri ključne znake, ki lahko v zgodnjih fazah razmerja nakazujejo, da se vaš partner ne čuti enako kot vi.

Ne veste, na čem ste

“Ljudje včasih opisujejo svoj odnos kot ‘zapleten’. Vsakič, ko to slišim, pomislim, ‘oh, ne’, ker se vedno izkaže, da drugi partner ne deli čustev sogovornika,” pravi Kangova. Drugi signali, ki kažejo, da ni vse tako, kot bi si želeli, je zadržanost partnerja, pa tudi občutek, da ste nenehno v “toplo-hladnem” režimu.

Oseba, ki jo imate radi, vam ni nikoli na voljo

Če ne odgovori na vaša sporočila, ne odgovori na vaše klice, če jih zavrača in se to ponavlja dan za dnem, potem tega ne morete pripisati “gneči v službi”. To preprosto pomeni, da partnerju ni mar za vas ali vaš odnos. Načeloma morate vedno vedeti, kakšni so vajini skupni načrti, ko se bosta naslednjič videla. Zaljubljeni ljudje si želijo preživeti čim več časa drug z drugim, načrtovati zmenke in se jih veseliti.

Ne veste, na čem ste.

Že nekaj časa se videvata, vendar niste spoznali njegove/njene družine ali prijateljev

To je očiten znak. Ko ste srečni in zaljubljeni, morate to sporočiti “celemu svetu”, najbolj naravna poteza pa je, da osebo, ki vam je ukradla srce, predstavite najbližjim. Če se z nekom srečujete več mesecev in niste srečali nobenega od njegovih/njenih prijateljev, kolegov ali družinskih članov, je čas, da “zategnete ročno”.

Nikoli niste slišali “ljubim te”

Krut, a resničen znak. Če vam oseba, ki jo imate radi, ni nikoli rekla, da vas ima rada oziroma da vas ljubi, to ni zaradi sramežljivosti ali zato, ker “ni tip/ženska, ki bi pokazal/-a čustva.” Tega še niste slišali in niti ne boste slišali, ker vas ta oseba ne ljubi. No, tako preprosto je.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!