fbpx

Štirje znaki, ki kažejo, da ste zaljubljeni v napačnega partnerja in izgubljate čas

Foto: envato

Z ljubeznijo zaslepljeni včasih ne vidimo, da smo z nekom, ki za nas ni dober. Posledično mnogi dolgo ostanejo v odnosih, ki niso dobri. Da bi se temu izognili pravočasno, sledite tem znakom, ki vas bodo pripeljali do pravega odgovora.

Ljubezen je slepa in ko smo zaljubljeni, ne vidimo nekaj narobe. Tudi, če imamo to pred nosom. Najhuje je, da šele, ko partnerja ujamemo, da vara ali ko nas hudo prizadene, spoznamo, da smo morebiti zaljubljeni v popolnoma napačno osebo.

Da ne bi čakali, da se nam zgodi nekaj ‘večjega’ ali težkega, ter da bi nekatere stvari razumeli prej, bodite pozorni na te štiri znake, ki kažejo, da smo morda zaljubljeni v napačno osebo.

1. S partnerjem nenehno iščete čas

‘Pokličem te kasneje. Danes sem bil zaposlen, jutri se bova pogovarjala. Preveč sem utrujen, da bi govoril ‘- če se vse to sliši znano, se vprašajte, če ste s pravo osebo. Seveda morate upoštevati, da ljubljena oseba ne bo vedno na voljo, vendar obstaja tanka črta, ki naredi razliko. Če ste vi tisti, ki nenehno iščete “čas” nekoga, brez uspeha, ne pozabite, da ste tudi vi dragoceni, tako kot vaš čas, če ne celo več.

2. Pomanjkanje komunikacije

Čeprav je pomanjkanje komunikacije samo po sebi jasen znak, si velikokrat te zadeve zanikamo. Začne se tako, da vas druga oseba za nekaj časa izogiba. In če se vas partner izogiba, se nima o čem pogovarjati, se ne trudi komunicirati ali mu je vseeno, kje ste, kaj ste in kako ste, je čas, da se zavedate, da stvari morda ne bodo šle tako, kot ste želeli. Torej, preden vložite še več svojih čustev, se usedite, sprostite in pomislite, ali je vredno?

Foto: Envato

3. Odnos je odvisen od njihovega razpoloženja

Če se pogovarjate le, ko je on / ona dobre volje, obstaja velika verjetnost, da bo vaša zveza dolgoročno propadla. Stvari ne morejo tako dolgo delovati, tudi če si to želite. Dvakrat premislite, preden se takšni osebi popolnoma predate.

4. Njihova dejanja se ne ujemajo z besedami

Vaša boljša polovica vas bo morda obdarila z najlepšimi besedami o tem, kako zelo vas ima rada, koliko je zaljubljena v vas. Če dvomite o njihovih besedah, in se sprašujete ali je res je lahko zelo verjetno, da njihova čustva niso iskrena.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!