fbpx

Stop potenju: naj potenje ne ustavi tvojih strasti

Borotalco MEN

Foto: Borotalco

Priljubljeni družini Borotalco so se pridružili dezodoranti, ki bodo še posebej navdušili moške predstavnike. Nova linija, ki jo navdaja brezpogojna svežina treh prefinjenih vonjav, s svojo zmogljivostjo predstavlja pravo zakladnico za vse tiste, ki si želijo življenje uživati brez zadržkov in omejitev, a tudi brez neprijetnih potnih madežev.


Moški dezodorant Borotalco Absolute Extra Dry odlikuje posebna tehnologija Absolute TalQ™, ki z ekskluzivno mešanico treh vpojnih, naravnih in mineralnih pudrov zagotavlja izjemno suh in prijeten občutek na koži v še tako stresni situaciji. Dezodorant tako učinkovito nevtralizira in preprečujejo nastanek neprijetnega vonja, pri čemer ne ovira naravnih funkcij kože.


Borotalco Absolute Extra Dry ponuja edinstveno in brezčasno dišavo Borotalca z mikrotalkom za učinkovitejšo absorpcijo znoja, značilni italijanski vonj pa dopolnjuje tudi čutna misterioznost jantarja z intenzivnim citrusnim pridihom in prefinjeno vanilijevo esenco. Vznemirljivost in sofisticiranost obeh vonjev utelešena tako v spreju kot roloju s svojo neverjetno zmogljivostjo zagotavlja tudi do 72 ur brezskrbnosti.

Borotalco Men Absolute Invisible deluje učinkovito brez aluminijevih soli in drugih antiperspirantov. Njegov nežni morski vonj spoštuje naravne in regulirane funkcije kože ter hkrati nudi 48-urno naravno zaščito pred vonjem telesa in dolgotrajno svežino brez nadležnih vidnih madežev na oblačilih.

Dodatne Informacije

borotalco.si

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!