fbpx

Stor.e Art

Podjetje Toshiba je predstavilo novo generacijo prenosnih trdih diskov Stor.e Art USB 2.0, ki jih ne odlikujejo le privlačna oblika, temveč tudi celovit sistem varnostnega kopiranja, šifriranje, zaščiteno z geslom za večjo varnost, in izboljšana programska oprema. Programska oprema NTI BackupNow EZ uporabnikom ...

Podjetje Toshiba je predstavilo novo generacijo prenosnih trdih diskov Stor.e Art USB 2.0, ki jih ne odlikujejo le privlačna oblika, temveč tudi celovit sistem varnostnega kopiranja, šifriranje, zaščiteno z geslom za večjo varnost, in izboljšana programska oprema. Programska oprema NTI BackupNow EZ uporabnikom omogoča, da varnostno kopirajo celoten sistem, tudi če ne morejo zagnati operacijskega sistema Windows. Programska oprema dodatno pregleda uporabnikov sistem in oblikuje ustrezna priporočila glede najboljše zaščite datotek, map in celotnega sistema, zato je lahko uporabnik popolnoma miren. Nove prenosne naprave za shranjevanje podatkov Stor.e Art so na voljo v različicah s kapaciteto 250 GB, 320 GB ali 500 GB.

Cena: 69 evrov za 500 GB (3,5″), na voljo na www.pointer-it.si ali pri Point.er IT, d. o. o., Dolenji Boštanj 55, Boštanj.

 

 

Prejšnje
HTC HD2

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.