Foto: Miramax Films

Strast mine, ljubezen pa je večna: 3 razlogi, zakaj mož ne bo zapustil žene zaradi druge ženske

Zadnjič posodobljeno: :

Ljubezenski trikotnik je odnos, v katerem je varanje s potencialno osebo obsojeno na propad.

Poročeni moški redko zapustijo žene zaradi ljubic. In če to storijo, v večini primerov varajo še naprej. Seveda ni vedno tako, saj je lahko včasih prvi zakon velika napaka in ljudje v naslednjem zakonu/razmerju le najdejo pravo srečo in ostanejo zvesti.

Če pa ste v trikotniku, v katerem ste druga ženska, bi bilo dobro vedeti, zakaj moški ne bo zapustil svoje žene.

1. Želi si ljubezenski trikotnik

Z ženo in ljubico dobi vse, kar rabi. Zakaj bi zapustil ženo in otroke? Odlično se zabava z vami brez odgovornosti, nato pa pride domov in se igra z otroki. Kot nalašč zanj. Žena ga hrani, čisti, skrbi za otroke, ljubica pa je verjetno tam za to, da razbije monotonost. Ima dve ženski, ki vse naredita zanj. In on uživa!

2. Ločitev je boleča in draga

Odvetniki, stroški, preživnina in še veliko več – zakaj bi se tega lotil, če se temu lahko izogne? Zaradi tega koraka se bo veliko moških za nekaj let zataknilo v ljubezenskem trikotniku. Običajno do takrat, ko se ljubica naveliča praznih obljub.

3. Na ljubico ne gleda kot na potencialno novo ženo, ampak bolj kot na pustolovščino

Če bi hotel zapustiti ženo, bi to že storil. Če bi vas ljubil bolj kot kar koli na svetu, bi bil pripravljen preživeti celo težavno ločitev. V nasprotnem primeru tega preprosto noče storiti in ne bo storil.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!