Stvari, ki se jih ljudje dotaknemo v 24 urah

Stvari, ki si jih dotaknemo v enem dnevu.

Tako kot je presenetljiv podatek, kolikokrat na dan pogledamo na telefon, je presenetljiv podatek, koliko stvari se ljudje dotaknemo v 24 urah. Pomislite, koliko stvari se dotaknete v eni uri. Kljuka, skodelica kave, stol, tipkovnica … Toliko različnih stvari. Zdaj pa samo pomislite, koliko to znese v enem dnevu. Umetnica Paula Zuccotti je v svojem projektu Every Thing We Touch raziskovala prav to.

Število stvari, ki se jih ljudje dotaknemo v 24 urah, je presenetljivo. Dokaz je delo umetnice Paule Zuccotti, ki je v svojem projektu Every Thing We Touch ljudi z različnih koncev sveta (od Melbourna do Madrida) prosila, naj si zapišejo stvari, ki se jih dotaknejo čez dan, potem pa je vse predmete zložila predse in zbirko fotografirala.

PREBERITE ŠE: Najdete pando med snežaki? Izziv, ki je obnorel splet!


In čeprav je izpustila tako očitne stvari, kot so hladilnik, kljuke, straniščna školjka, pipa in mikrovalovna pečica, so fotografije odličen prikaz življenja posameznika in nekakšen dnevniški zapis, ki nam razkrije marsikaj o človeku.

Dodatne Informacije

Več o projektu:
every-thingwetouch.tumblr.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
10 najbolj vročih Instagram profilov, ki jih spremljamo le pravi moški