National Geographic: najbolj priljubljene fotografije leta 2015

4. Proti vetru, Kanada

Vsak dan nam National Geographic postreže z neverjetnimi fotografijami z vsega sveta. Ob koncu leta 2015 so iz svojega nabora Fotografij dneva (vsak dan izberejo eno od prejetih fotografij, ki ustreza njihovim merilom) odbrali 20 najbolj priljubljenih fotografij leta. Nekatere izmed njih so klasične, spet druge nenavadne, vedno pa gre za fotografije z zgodbo. Merilo za preboj na lestvico so bili všečki, število deljenj na družbenih omrežjih in drugi odzivi na spletu. In nastal je sledeč izbor.

National Geographic že skoraj 130 let velja za sinonim za najboljše fotografije našega planeta. Ob koncu leta 2015 so objavili serijo fotografij, ki so jih prejeli v sklopu kategorije Fotografija dneva, ”kritiško oko” za preboj med najboljše pa tokrat ni bila komisija, temveč število všečkov, deljenj in nasploh odzivi na fotografijo na spletu.

PREBERITE ŠE: Reuters: najpopularnejše fotografije z Instagrama leta 2015

Dodatne Informacije

Več informacij:
photography.nationalgeographic.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!