fbpx

Suck.Uk – praskalnik za mačke v obliki prenosnika je prvi mačji prenosnik na svetu

Praskalnik Suck.Uk

Mačke sovražijo, ko ljudje uporabljamo računalnik, ker nas odvrača od smisla našega obstoja- da jim služimo. Zato se nam vedno motajo po njem. Kaj lahko človek stori v takem primeru? Rešitev je praskalnik Suck.Uk v obliki prenosnika! Poceni rešitev, ki služi kot vaba. Kajti, bi raje dali nekaj sto evrov, da zavarujete svojo računalniško opremo ali raje odštejete 31 evrov za ''pr(ask)enosnik''?

Praskalniki so idealen prostor za igro vaših mačk. Nič čudnega, da obstajajo celi praskalniški gradovi, kjer lahko mačke brusijo svoje kremplje. A seveda to enako rade počno tudi povsod drugod. Ne, ker bi bile destruktivno naravnane, pač pa ker je to njihovo povsem naravno vedenje s katerim si krajšajo in brusijo kremplje ter označujejo lasten teritorij, pa tudi zato, da si pretegnejo mišice. In zakaj se jim tako dopadejo prenosniki? Morda, ker plenijo pozornost lastnika, ki zaradi njih zanemarja sveto dolžnost služenja mačkam, morda, ker so prijetno topli in rahlo vibrirajo zaradi procesorja in ventilatorja. Ne vemo točno.

PREBERITE ŠE: Mačke, ki obvladajo skrivalnice

Prvi mačji prenosnik na svetu.
Prvi mačji prenosnik na svetu.

Vemo pa, kako obvarovati vaš prenosnik pred njimi in imeti mir, ko ste na njem. Omislite si praskalnik Suck.Uk v obliki prenosnika (izdelan iz trpežnega kartona), kjer vse izgleda tako kot v svetu ljudi, le da je namesto tipkovnice površina za praskanje (namig: posujte jo z mačjo meto, da boste še povečali zanimanje mačke za praskanje). In ja, vsebino na zaslonu lahko prilagajate (natisnete in potisnete za prozorno varovalo), da bo imel maček vedno najnovejši operacijski sistem in nove aplikacije.

Dodatne Informacije

Več informacij:
suck.uk.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!