SugaringAVOCADO: sladkorna pasta za enostavno depilacijo

Vstopimo samozavestno in brezskrbno v prihajajoče poletje!

Zadnjič posodobljeno: :

SugaringAVOCADO je nov revolucionarni depilacijski izdelek, razvit in narejen v Sloveniji.

SugaringAVOCADO je nov revolucionarni depilacijski izdelek, razvit in narejen v Sloveniji. 100% naravna sladkorna pasta z dodatkom citrusov in svežega avokada je novost, ki bo spremenila vaše dosedanje depilacijske navade. Pri odstranjevanju dlak zagotavlja manj bolečin, ima dolgotrajnejši učinek, dlake postajajo vse mehkejše ter rastejo redkeje in počasneje. Pozabite na rdečice, izpuščaje, vraščene dlake ter druge nevšečnosti depilacij, ki ste jih bile navajene do sedaj, ter pozdravite zdravo in žametno kožo.

Nežna in čista koža že dolga leta simbolizirata lepoto, mladost ter nedolžnost in tako tudi sladkorna pasta v svetu ni novost. Uporaba naravne depilacijske metode sega daleč v preteklost med mezopotamske in egipčanske ženske. Starodavni pasti so slovenski proizvajalci dodali hidratantne naravne sestavine in svež avokado, ki je pravi balzam za našo kožo. Tako je starodavna metoda dobila nov “twist”in nastala je edinstvena depilacijska pasta.

Lucija Rihtar in SugaringAVOCADO

Sladkorna pasta SugaringAVOCADO je depilacijski izdelek, katerega želi imeti na svoji polici vsaka ženska. Zaradi svojih blagodejnih hranilnih sestavin je primeren za naše najobčutlivejše predele. Na voljo je za uporabo pri vas doma, kakor tudi za profesionalno uporabo v kozmetičnih salonih.

Poglejte enostavno uporabo sladkorne paste v spodnjem videu:

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Nega las poleti: nasveti za zdrave in sijoče lase v poletnih mesecih