fbpx
Foto: Instagram @streetstyle__daily

Super ideje, kako nositi “oversized” belo srajco

Zadnjič posodobljeno: :

Ko govorimo o modnih kosih, v katere želite investirati, morda vedno podvomite v pravo nakupno odločitev. Če želite investirati v pravi modni kos, ki ga boste lahko pogosto kombinirali, bi posebej izpostavili belo srajco, saj je namreč ta pomemben del ženske garderobe. Kako kombinirati ta večni klasični kos, pa vam razkrivamo v prispevku.

Kos, ki ga je enostavno kombinirati

Gre za oblačilo, ki ga lahko nosite in kombinirate na prav vsa modna oblačila. Pri poslovnih oblačilih je bela sracja že stalnica, nosite pa jo lahko tudi v različnih vsakdanjih kombinacijah.

V večernih kombinacijah lahko služi kot detajl, saj bo glamoroznosti dodala dozo sproščenosti. Poleg tega se lahko zaveže v pasu in tako dobi povsem novo estetiko.


Gre za kos, ki je funkcionalen in nosljiv v različnih variantah. Kako ga boste kombinirali, je odvisno od vas. Dandanes v prodajalnah dobite veliko različnih modnih belih srajc in verjamemo, da boste našli kos, ki vam pristaja.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!