fbpx

Abeille Maison Glamping Resort: luksuzni robinzonski oddih tik ob najlepši dalmatinski plaži

Foto: Booking.com
Zadnjič posodobljeno: :

»Šotorjenje« še nikoli ni bilo tako udobno in zabavno. Abeille Maison Glamping Resort na Braču je odlična ideja za vse, ki se želijo med oddihom povezati z naravo, obenem pa uživati v udobju in luksuzu.

Abeille Maison Glamping Resort je zatočišče pred skrbmi, stresom in vrtincem vsakdana. Je uresničitev sanj številnih, ki iščejo udobno počitniško gnezdo, tik ob prekrasnih plažah, v središču dogajanja. Po drugi strani pa tudi za vse, ki se želijo med oddihom povezati z naravo, že navsezgodaj zjutraj začutiti prijetne sončne žarke na koži in popiti kavo ob pogledu na morje.

Foto: Booking.com

Luksuzni in glamurozni resort se nahaja tik ob eni najlepših dalmatinskih plaž – Zlatni Rat. Petzvezdični glamping sestavlja osem udobnih šotorov, vsak s privatnim zunanjim bazenom in sončno teraso, od koder se odpirajo pogledi proti morju in plaži. Abeille Maison uteleša podobo sodobnega glampinga, v objemu narave, a še vedno v središči živahnega dogajanja.

Vsak izmed šotorov pripoveduje svojo zgodbo, ki se odraža v izbiri nevtralnih tonov in sofisticiranimi detajli. Šotori so opremljeni s klimatskimi napravami, ki goste tudi v poletni vročini prijetno hladijo. Glamping pri svojem delovanju posebno pozornost posveča tudi obnovljivim virom energije, saj si prizadevajo ohranjati naravo in okolico. To cenijo tudi gostje resorta, ki pridejo sem polnit baterije in dihat sveže, z omamo borovcev polno ozračje.

Atmosfera dalmatinskih noči

V sklopu resorta je oblikovan tudi lounge bistro, ki ponuja posebno kulinarično izkušnjo otoka. Kuharski mojstri si prizadevajo lokalne sestavine vkomponirati v najbolj okusne jedi, z uporabo sodobnih kulinaričnih prijemov. Ob prijetni hrani in jedači pa vaš večer popestri prijetna glasba, ki naredi atmosfero dalmatinske noči še nekoliko bolj posebno.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!