fbpx

Superstar – za male in velike

Rudolf Dassler se je bratu Adiju Dasslerju pridružil pri izdelavi športnih čevljev leta 1924 in ustanovila sta Dassler Brothers Shoe Factory. Leta 1948 sta se zaradi različnih interesev razšla in kasneje je Adi ustanovil Adidas, Rudolf pa Pumo. Adidasov model športnih copat Superstar je na trgu že od leta ...

Rudolf Dassler se je bratu Adiju Dasslerju pridružil pri izdelavi športnih čevljev leta 1924 in ustanovila sta Dassler Brothers Shoe Factory. Leta 1948 sta se zaradi različnih interesev razšla in kasneje je Adi ustanovil Adidas, Rudolf pa Pumo. Adidasov model športnih copat Superstar je na trgu že od leta 1969. Bili so prvi nizki košarkaški copati in kmalu zatem so postali prava uspešnica med igralci NBA in priljubljeni modni hit. Tako jih je za svoje sprejel ves svet, od najmlajših do najstarejših. Adidasovi oblikovalci so pomislili tudi na naše najmlajše in njihove potrebe. Izdelali so klasičen modni otroški copat iz gladkega naravnega usnja, ki je preprost za čiščenje in omogoča prijetno počutje nogic naših malčkov. Otroški model športnih copat Superstar ima za zapenjanje ježek, kar omogoča večjo samostojnost pri obuvanju naših otrok v vrtcu in šoli. Na izbiro so v različnih barvah, motivih in velikostih.

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.