fbpx

Superstar – pro malé i velké

Rudolf Dassler se v roce 1924 připojil ke svému bratrovi Adi Dasslerovi při výrobě sportovních bot a založili továrnu na obuv Dassler Brothers Shoe Factory. V roce 1948 se rozešli kvůli rozdílným zájmům a později Adi založil Adidas a Rudolf založil Pumu. Model sportovní obuvi adidas Superstar je na trhu již od...

Rudolf Dassler se je bratu Adiju Dasslerju pridružil pri izdelavi športnih čevljev leta 1924 in ustanovila sta Dassler Brothers Shoe Factory. Leta 1948 sta se zaradi različnih interesev razšla in kasneje je Adi ustanovil Adidas, Rudolf pa Pumo. Adidasov model športnih copat Superstar je na trgu že od leta 1969. Bili so prvi nizki košarkaški copati in kmalu zatem so postali prava uspešnica med igralci NBA in priljubljeni modni hit. Tako jih je za svoje sprejel ves svet, od najmlajših do najstarejših. Adidasovi oblikovalci so pomislili tudi na naše najmlajše in njihove potrebe. Izdelali so klasičen modni otroški copat iz gladkega naravnega usnja, ki je preprost za čiščenje in omogoča prijetno počutje nogic naših malčkov. Otroški model športnih copat Superstar ima za zapenjanje ježek, kar omogoča večjo samostojnost pri obuvanju naših otrok v vrtcu in šoli. Na izbiro so v različnih barvah, motivih in velikostih.

S vámi od roku 2004

Od roku 2004 zkoumáme městské trendy a denně informujeme naši komunitu následovníků o novinkách v životním stylu, cestování, stylu a produktech, které inspirují vášní. Od roku 2023 nabízíme obsah v hlavních světových jazycích.