fbpx

Supertramp Campers Flagship LT: bivalna nadgradnja, ki je pripravljena v zgolj 10 sekundah

Supertramp Campers Flagship LT; Foto: supertrampcampers.com

Tako imenovani ʺoverlandingʺ postaja popularnejši in dneva v dan, za mnoge pa ʺavtomobilskoʺ preživljanje časa v naravi ni zgolj hobi, temveč je postal način življenja. Le to bo postalo še lažje, z domačim poltovornjakom in ʺdodatkomʺ Supertramp Campers Flagship LT.

Supertramp Campers, ki prihaja iz Kolorada, so pripravili eno izmed boljših možnosti, ki nam omogoča preureditev svojega poltovornjaka v povsem uporaben ʺavtodomʺ. Predstavitve izdelka so se lotili na humoren način, pri katerem pravijo, da za postavitev bivalnega prostora ni potrebno izvajanje joge in da bo notranjost všeč mlajšim generacijam. Velika prednost Flagship LT je v elektronskem sistemu, ki postavi bivalni prostor zgolj s pritiskom na gumb, vse to pa naredi v le 10 sekundah.

Supertramp Campers Flagship LT; Foto: supertrampcampers.com

Bivalna nadgradnja Flagship LT ponuja kuhinjo s štedilnikom, pomivalnim koritom in hladilnikom s prostornino 65 litrov. Serijsko je na razpolago skrita kasetna toaleta in kopica prostora za shranjevanje, opcijsko pa se lahko odločite za vgradnjo prhe. Za počitek poskrbi velika vzmetnica debeline 10 centimetrov, od nje pa nas do stropa loči kar 89 centimetrov višine. Zunanjost, oziroma ogrodje nadgradnje je narejena iz kompozita steklenih vlaken in reciklirane PET pene. Vstopanje v bivalni prostor opravimo ʺbrez ključaʺ, za dodaten vir energije pa si lahko omislimo tudi sončne celice z močjo 200 vatov. Bivalna nadgradnja Flagship LT je na voljo od 45.000 ameriških dolarjev dalje.

Dodatne Informacije

supertrampcampers.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!