Surf Lakes: gromozanski bazen v Avstraliji je raj za surferje

Spoznaj Surf Lakes, raj za vse surferje, ki je tudi največji bazen z valovi na svetu!

Surf Lakes v Avstraliji je največji bazen z valovi na svetu! Opremljen je s tehnologijo 5 načinov valovanja, na uro pa lahko proizvede več kot 2.000 valov, ki so primerni za vse vrste surferskih spretnostni. Ta tehnologija posnema valovanje oceana, valovi prihajajo v setih od dva do šest, prebijajo pa se čez posebej oblikovane grebene.

Tehnologija 5 načinov valovanja deluje tako, da ustvarja koncentrične valove, ki izhajajo iz središčne valovne naprave. Valovi se nato prebijajo čez različne potopljene grebene in na obrežje. Vsak greben je zasnovan na drugačen način, s tem se energiji vode omogoči, da se razprši in tako ustvari valove različnih hitrosti, oblik in velikosti. Iz vsakeg impulza središčne naprave se lahko ustvari do deset različnih valov, največji od vseh valov pa se v višino poda za več kot 2 metra!

Surf Lakes
Surf Lakes

Bazen ima valove za vse vrste surferjev. Tako se lahko na njih podajo začetniki (se šele učijo stati na surfu in loviti valove) tisti z vmesno stopnjo znanja (nežni valovi, ki jih je enostavno ujeti, se na njih voziti in delati zavoje), napredni surferji (večji in strmejši valovi, bolj kritični odseki za zavoje in zračne manevre) in pa strokovnjaki ter profesionalci (zelo napredni zavoji in zračni manevri, primerno za bodyboarderje – plovkanje).

Surf Lakes
Surf Lakes

Dodatne Informacije

Več informacij:
surf-lakes.com.au

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!