Dessa himla mjuka pannkakor håller sig fräscha och du kan äta dem nästa dag.
Skrivnost palačink, ki so mehke kot pena, ni toliko v načinu priprave kot enem triku, ki si ga boš takoj zapisal!
INGRIDIENTER:
- 200 g mjöl
- 200 ml mjölk
- 200 ml mineralvatten
- 2 matskedar olja
- 1 vaniljsocker
- citronskal
- nypa salt
- 1 ägg
- 1 äggvita
FÖRBEREDELSE:
V mešalniku mešajte sestavine po tem vrstnem redu: zmešajte mjölk och ett ägg, nato jima dodajte mineralvatten, vaniljsocker, salt, limonino lupino, olja och mjöl. Sestavine naj se dobro združijo.
Ločeno naredite čvrsti sneg iz beljaka. Žlico snega postopoma dodajajte v mešalnik z drugimi sestavinami, medtem ko se mešajo. Zaradi snega bodo palačinke mehke kot pena!
Nadev za palačinke izberi po svoje okusu. Če nimaš idej, je spodaj nekaj slastnih receptov za pripravo najboljših palačink na svetu. Dober tek! 🙂
5. Fluffiga äppelpannkakor
4. 5 vrst palačink iz različnih delov sveta
3. Pannkakor gjorda av spenat och matcha
2. Palačinke s kokosovo moko
1. Limonine palačinke z makovimi semeni in jagodnim prelivom