INGREDIENSER: 1/2 l söt grädde, 3 matskedar socker, 1 st vaniljstång, 3 ark gelatin, 1 granatäpple, 1 sked malet socker, 1 liten sked vodka.
INGRIDIENTER:
1/2 l sladke smetane
3 matskedar socker
1 palčka vanilje
3 lističi želatine
1 granatno jabolko
1 žlica mletega sladkorja
1 mala žlica vodke
FÖRBEREDELSE:
Sladko smetano s sladkorjem in
vaniljo povremo, odstavimo,
dodamo želatino in preden se zmes
ohladi, prelijemo v primerne
kozarce. Granatno jabolko
izdolbemo. Polovico semen nežno
pretlačimo z vilico in jim dodamo
mleti sladkor in vodko. Prelijemo
po panna cotti in povrhu posujemo
še ostala, nepretlačena zrnca.
Recept so pripravili v restavraciji Angel – Kaval Group
www.kaval-group.si