fbpx

Prenovljena Paninoteka

V središču Ljubljane, nedaleč Šuštarskega mostu je svoja vrata zopet odprla prenovljena Paninoteka. Večja, lepša, boljša. Prenovljeni interjer nam omogoča uživanje v prostorni jedilnici. Svoji veliki izbiri sendvičev, pripravljenih iz kakovostnih sestavin in z veliko mero domišljije, so ...

Grundläggande information
Adress
Prenovljena Paninoteka
Jurčičev trg 3
Ljubljana
Förbindelse
Schema
pon.–čet. od 8. do 23. ure, pet. in sob. od 9. do 24. ure, ned. od 9. do 22. ure
Kontakt
040 349 329

V središču Ljubljane, nedaleč Šuštarskega mostu je svoja vrata zopet odprla prenovljena Paninoteka. Večja, lepša, boljša. Prenovljeni interjer nam omogoča uživanje v prostorni jedilnici. Svoji veliki izbiri sendvičev, pripravljenih iz kakovostnih sestavin in z veliko mero domišljije, so dodali ponudbo vsakodnevnih kosil, ki nas ne bodo udarila po žepu. Vodilo je priprava hitre, a zdrave prehrane. Tako so nam na voljo domače “pašte” na tisoč in en način, njoki, solate, odlične zelenjavne in mesne juhe, … Tudi za sladkosnedne so poskrbeli, saj so nam na voljo dnevno sveže in sočne sladice. Ob večerih si v prijetnem ambientu lahko privoščimo večerjo z njihovega menija à la carte. Če smo v časovni stiski, nam lahko izbrani obrok tudi zapakirajo in ga vzamemo s seboj. Ne glede na to, ali se nam mudi ali si želimo le lenobno preživeti prost dan, je Paninoteka prava rešitev za naše lačne želodčke.

Nästa
Evil Eve

Med dig sedan 2004

Från år 2004 vi undersöker urbana trender och informerar vår community av följare dagligen om det senaste inom livsstil, resor, stil och produkter som inspirerar med passion. Från 2023 erbjuder vi innehåll på stora globala språk.