fbpx

Prenovljena Paninoteka

V središču Ljubljane, nedaleč Šuštarskega mostu je svoja vrata zopet odprla prenovljena Paninoteka. Večja, lepša, boljša. Prenovljeni interjer nam omogoča uživanje v prostorni jedilnici. Svoji veliki izbiri sendvičev, pripravljenih iz kakovostnih sestavin in z veliko mero domišljije, so ...

Osnovne Informacije
Naslov
Prenovljena Paninoteka
Jurčičev trg 3
Ljubljana
Urnik
pon.–čet. od 8. do 23. ure, pet. in sob. od 9. do 24. ure, ned. od 9. do 22. ure
Kontakt
040 349 329

V središču Ljubljane, nedaleč Šuštarskega mostu je svoja vrata zopet odprla prenovljena Paninoteka. Večja, lepša, boljša. Prenovljeni interjer nam omogoča uživanje v prostorni jedilnici. Svoji veliki izbiri sendvičev, pripravljenih iz kakovostnih sestavin in z veliko mero domišljije, so dodali ponudbo vsakodnevnih kosil, ki nas ne bodo udarila po žepu. Vodilo je priprava hitre, a zdrave prehrane. Tako so nam na voljo domače “pašte” na tisoč in en način, njoki, solate, odlične zelenjavne in mesne juhe, … Tudi za sladkosnedne so poskrbeli, saj so nam na voljo dnevno sveže in sočne sladice. Ob večerih si v prijetnem ambientu lahko privoščimo večerjo z njihovega menija à la carte. Če smo v časovni stiski, nam lahko izbrani obrok tudi zapakirajo in ga vzamemo s seboj. Ne glede na to, ali se nam mudi ali si želimo le lenobno preživeti prost dan, je Paninoteka prava rešitev za naše lačne želodčke.

Naslednje
Evil Eve

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.