fbpx

Sveča v obliki jajca, iz katere se ”izvali” dinozaver

The Hatching Dinosaur Candle - sveča, iz katere se izvali dinozaver

Sveča v obliki jajca, iz katere se izvali dinozaver? Da, prav ste prebrali. Na spletni strani Firebox lahko naročite prav posebno svečo, ki posnema formo in teksturo jajca, med topljenjem voska pa se iz nje počasi izvali dinozaver. Iščete darilo za ljubitelja dinozavrov? S svečo Hatching Dinosaur Candle ne morete zgrešiti!

Osnovne Informacije
Znamka
Firebox
Model
Hatching Dinosaur Candle
Cena
41,29 €
Trgovina

Hatching Dinosaur Candle je sveča v obliki jajca, iz katere se izvali dinozaver. Med topljenjem voska se namreč počasi začne razkrivati plenilec. Svečo, ki jo spremlja napis ”Včasih življenje ne najde poti. Dinozavri so popolnoma izumrli.’, že lahko prednaročite pri Fireboxu, pričakujte pa jo na začetku leta 2016.

PREBERITE ŠE: Alain Ducasse: čokoladno božično drevo

Morda ste se naučili iz filma Jurski park, da izlegajoča se jajca dinozavrov ne obetajo nič dobrega, zato bodite previdni, ko vzamete v roke vžigalnik.

Dodatne Informacije

Več informacij:
firebox.com

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.